sâmbătă, 12 februarie 2011

InuYasha, a feudal fairytale...

Well... Am absentat ceva timp... De data asta am fost intr-un loc foarte frumos, in era feudala. Da, ati auzit bine, numai ca nu am fost acolo decat cu gandul si cu privirea. Cum vacanta intersemestriala a adus cu ea si un val imens de plictiseala, am cautat sa-mi umplu timpul cu o activitate placuta, antistress. Cautand pe internet, am dat de un film animat. Filmul copilariei mele. Intr-un timp, fusesem foarte indragostita de acest serial. Din dorinta de a retrai momentele copilariei, cand ne strangeam toti in fata televizorului, asteptand dornici sa inceapa... InuYasha, am vizionat inca o data episoadele. Captivata total, cumva, m-am desprins de lumea aceasta, si m-am trezit ca iar suspin dupa serialul asta, asteptand cu nerabdare sa vina mai repede a doua zi, pentru a putea vedea un alt episod. Si uite-asa am ajuns la episodul 157 din 193. Povestea este foarte frumoasa, interesanta, captivanta, incredibila si uimitoare. Nu cred ca ma voi satura vreodata, pacat ca are atat de putine episoade:( Despre subiect...


În epoca feudală, un semi-demon pe nume InuYasha fură Giuvaerul Sacru sau Giuvaerul celor 4 suflete, pentru a deveni un demon deplin. Acesta este țintuit de către preoteasa satului, pe nume Kikyo, de Goshinboku (Copacul Vremurilor) pentru 50 de ani. După ce a fost rănită mortal, Kikyo îi spune surioarei sale , Kaede, să ardă Giuvaerul împreună cu trupul ei pentru a preveni forțele malefice să intre în posesia lui.
În Tokyo, o liceană pe nume Kagome Higurashi se îndreaptă spre școală. Ea se oprește la fântâna familiei de la altarul Shinto pentru a-și găsi pisica, Buyo, fiind trasă în fântână de către un demon centiped în perioada Japoniei feudale.
Neștiind unde se află, Kagome hoinărește lângă o pădure de lângă fântână. Din depărtare zărește Goshinboku, îndreptându-se spre ea. Pe copac îl găsește pe InuYasha, care e încă în somnul fermecat. Sătenii o observă și o duc la Kaede. Recunoscând că Kagome este reîncarnarea surorii sale Kikyo, Kaede îi spune povestea dintre Kikyo și InuYasha.
Demonul atacă din nou, iar Kagome este forțată să îl elibereze pe InuYasha din vraja sa pentru a putea ucide centipedul. După înfrângerea acestuia, InuYasha încearcă să ia Giuvaerul de la Kagome. Pentru a-l îndepărta pe InuYasha și să salveze viața lui Kagome, Kaede plasează un rozar magic în jurul gâtului lui InuYasha pentru ca acesta să poată fi subjugat de Kagome.
Giuvaerul celor 4 suflete atrage mulți demoni și, în timpul unei bătălii împotriva unui demon-cioară, giuvaerul este spart în mii de cioburi care se împrăștie prin Japonia.
Kagome și InuYasha pornesc împreună să colecteze cioburile și să refacă Giuvaerul. Pe drum, se împrietenesc cu Shippo, un demon-vulpe, Miroku, un călugăr blestemat și Sango, un exterminator de demoni a cărui frate a fost posedat și obligat să își măcelărească satul. Grupul se întâlnește cu numeroși prieteni și dușmani, inclusiv fratele mai mare al lui InuYasha,Sesshomaru, Kikyo, care a fost înviată de o parte a sufletului lui Kagome, Naraku, care i-a păcălit pe Kikyo și InuYasha să se întoarcă împotriva celuilalt și un demon-lup pe nume Koga, care este îndrăgostit de Kagome și în mod constant se ceartă cu InuYasha.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)