miercuri, 27 iulie 2011

Concurs

Plictiseala face multe dintr-un om. Nici eu nu fac exceptie de la aceasta regula, asa ca m-am trezit ca navigam pe mai multe site-uri, cand am dat de un concurs pe blogul 'The Fantasy' http://beauty-fantasies.blogspot.com/. Am zis sa-mi incerc norocul, ca doar nu ma doare mana sa ma inscriu. Cine stie, poate castig si eu...:))
Acum, nu va ganditi la cine stie ce premiu de mare valoare... Concursul consta in publicarea unui comentariu cu numele si adresa participantului(binenteles), urmarirea blogului prin GFC si o postare despre acest concurs pe blogul personal, in comentariu fiind incluse si linkurile care trimit la cartea aleasa, respectiv postarea despre concurs. Premiul consta intr-o carte la alegere.
Intru pe site-ul specificat   http://www.libris.ro/ ,cam ratacesc un pic cu privirea la multitudinea de carti ce-mi apare pe ecran, si  in cele din urma decid ca ar trebui sa aleg  al saselea volum din Jurnalele Vampirilor:Intoarcerea. Suflete umbra de L.J. Smith. E singura carte din serie pe care nu am achizitionat-o inca, desi am citit-o online in engleza(si mi-a fost de ajutor la imbunatatirea limbii engleze) nu m-ar deranja sa-mi completez seria.
Asa ca ma inscriu, fie ce-o fi si sper ca norocul sa-mi surada macar de data asta:) Succes tuturor participantilor!
http://www.libris.ro/literatura-universala/jurnalele-vampirilor-6-intoarcerea-suflete-umbra-LED978-973-102-354-0--c7509--p370763.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)