miercuri, 17 august 2011

The nine lives of Chloe King

Viata lui Chloe se schimba drastic odata cu implinirea celor 16 ani. Ea afla ca face parte dintr-o specie inrudita cu pisicile, numita mai si are anumite puteri speciale:niste gheare foarte ascutite care pot fi o arma foarte folositoare, viteza si o vedere mai buna.
Afla acestea dupa ce este ucisa de catre un membru al Ordinului. Un alt lucru pe care-l mai afla, este ca a fost capabila sa revina la viata datorita celor 9 vieti ale sale, acum mai ramanand doar 8, acest lucru infatisand-o pe Chloe ca fiind ''Unificatorea" mailor, de mult asteptata de acestia.
Ea ii intalneste pe Alek si Jasmine, alti mai, dar si pe Valentina, lidera mai si totodata mama lui Jasmine, acestia fiindu-i mereu alaturi, protejand-o de tentativele Ordinului de a o ucide. Micul ei secret ii cam da batai de cap, mai ales datorita mamei sale, care nu are nici o idee despre ce se petrece cu fiica ei sau ce face ea in majoritatea timpului.  O alta bataie de cap este imposibilitatea de a avea un iubit uman, datorita sarutului care ucide.

Este un serial uimitor, dupa parerea mea, si creeaza dependenta:)) Nu credeam vreodata sa-mi placa acest gen, dar recunosc ca este foarte interesant, iar actorii sunt foarte buni.


Primul sezon a avut premiera pe 14 iunie si s-a incheiat pe 16 august, avand in total 10 episoade.
Serialul este bazat pe trilogia cu acelasi nume scrisa de Liz Braswell, aceasta urmand sa fie publicata si in Romania de catre editura Leda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)