vineri, 21 octombrie 2011

The Secret Circle& The Vampire Diaries

Ce ziceti de noul serial de la CW, The Secret Circle? Este facut dupa cartile scrise de L.J. Smith, celebra autoare care a scris Jurnalele Vampirilor, ambele seriale avand aceiasi producatori trasniti care au de gand sa omoare personajele pe banda.

Spun asta pentru ca am citit astazi pe blogul Juliei, Carti cu colti ca in urmatoarea carte TVD, Damon isi gaseste sfarsitul, din pacate pentru fanii lui(si pentru mine, de altfel). Cu alte cuvinte, bye bye Damon, adios! Nu stiu daca el moare in a 7-a carte a seriei, ultima carte scrisa de L.J, sau in a 8-a carte, scrisa de un autor fantoma, pus de producatori, care au concediat-o pe Lisa(pentru ca nu era de acord sa-l ucida pe D), dar totusi el e piesa de rezistenta si a serialului si a cartilor. Daca as avea un pistol si un bilet de avion catre SUA, m-as duce direct la producatori, Kevin Wiliamson&Co si i-as impusca pentru ideile proaste pe care le aplica fara sa se gandeasca la consecinte. Atat de nervoasa si revoltata sunt! Nu se gandesc ca isi vor pierde toti fanii? Pana la urma, Damon este personajul meu preferat, si nu numai al meu...

De ajuns cu TVD, sa revenim la subiect. The Secret Circle a avut premiera pe 15 septembrie 2011 si a ajuns deja la episodul 6. Nu am citit cartile, dar serialul este bun, foarte bun. Un singur lucru m-a deranjat: deja l-au ucis pe Nick, dupa numai 5 episoade, nici nu l-au lasat sa-si traga sufletul, saracul. Se vede ca are aceiasi producatori ca TVD.  Ei se straduiesc sa repare ceva ce nu e stricat, l-au ucis pe Nick pentru ca nu le placea fata lui(?) lucru absurd. Ma intreb cine urmeaza, Cassie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)