joi, 16 august 2012

Become(Desolation#1), by Ali Cross


Buna, buna, tuturor! :D Ce mai faceti? Sper ca faceti bine, pentru ca eu asa fac, cred ca v-ati dat seama de acest lucru, mai ales datorita absentei de pe blog. :D Am zis sa ''trec'' putin si pe aici, ca nu am mai trecut de mult, sa va fac cunostinta cu o carte superba, o citesc acum si va spun sincer, va va incanta! 

Este vorba despre ''Become'', scrisa de Ali Cross, aceasta fiind si cartea ei de debut. 
De ce m-a incantat atat de mult? Veti vedea si voi cu ochii vostri! :D Povestea este aparte, diferita de cele de pana acum.


Desolation Black este o fata de saisprezece ani care nu vrea nimic mai mult decat sa ramana in Iad, unde este frig, pustiu si total predictibil. In schimb, este trimisa inapoi pe Pamant, unde este nevoita sa infrunte raul pe care-l dispretuieste si binele de care intotdeauna s-a temut.
Cand Desi este fortata sa-si accepte demonul interior, ea presupune ca alegerea a fost deja facuta-ca nu are nicio speranta sa fie altceva decat ceea ce creat-o tatal ei, Lucifer. Dar ce nu ia in calcul, este gasirea unui motiv de schimbare -ceva ce nu a mai avut niciodata- un prieten.

ENGLISH:
Sixteen-year old Desolation Black wants nothing more than to stay in Hell where it’s cold and lonely and totally predictable. Instead, she’s sent back to Earth where she must face the evil she despises and the good she always feared.
When Desi is forced to embrace her inner demon, she assumes her choice has been made—that she has no hope of being anything other than what her father, Lucifer, has created her to be. What she doesn’t count on, is finding a reason to change—something she’s never had before—a friend.


Published November 11th 2011 (first published October 28th 2011)
ISBN 9781466384
edition language English



Offtopic: Autoarea cartii, in afara timpului pe care si-l petrece scriind, este sensei la un dojo ninja si detine chiar si o centura neagra! Cat de cool poate fi asta? :D

3 comentarii:

Spune-ti parerea! ;)