miercuri, 15 august 2012

Prezentare Eve 3 - Rise - Anna Carey


Romanul va aparea pe 2 Aprilie in America si sper ca va aparea si la noi in aceasii zi !

Atentie prezentarea contine spoilere , sa nu o cititi daca nu ati citit volumul 2 !

Engleza : The fate of The New America rests with Eve in this stunning finale to the Eve trilogy.
Eve is trapped in the City of Sand, married to a man of her father’s choosing, but she can’t forget her love for Caleb—or her passion for the rebel cause. When rebel armies invade the city, Eve uses her position as princess for the ultimate act of rebellion—to kill her father, the king. Then tragedy strikes, and Eve must choose who to leave behind, who to save, and who to fight in this final battle for freedom.

Romana : Soarta Noii Americi ramane pe umerii lui Eve , in acest ultim volum al trilogiei Eve .
Eve este captiva in Orasul de Nisip , casatorita cu omul ales de tatal ei . Ea nu poate sa uite sentimentele ei pentru Caleb - sau pasiunea ei pentru cauza rebelilor . Cand inamicii rebeli invadeaza orasul , Eve se foloseste de statutul ei de printesa pentru ultimul act de rebeliune . Vrea sa isi omoare tatal , pe rege . Dar atunci are loc o tragedie , iar Eve trebuie sa aleaga pe cine sa lase in urma sau pe cine sa salvezi si cu cine sa se lupte in aceasta ultima lupta pentru libertate !

5 comentarii:

  1. N-am citit volumul 2 inca, asa ca momentan ma delectez cu coperta. O sa revin sa citesc si descrierea imediat ce termin Sacrificiul :).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la urma caleb e mort sau nu? Sper ca nu deoarece ar fi un final prea tragic si chiar nu merita. Oricum finalurile volumelor 1,2 au fost super triste

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand o sa apara in Romania?! ... Am citit volumul 2 si vreau sa ma delectez cu volumul 3 al seriei EVE , dar nu stiu cand va aparea :(( . Volumul 2 este plin de suspans si de dragoste si mi-a placut extrem de mult , dar cand am citit cum Stark l-a ucis pe Caleb imi venea sa intru in carte si sa-l omor cu mana mea pe Stark ... Oricum, abia astept volumul 3 al acestei serii ! Pupici si multe felicitari autoarei si traducatorilor!!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)