joi, 25 august 2011

Muzica

Vara e pe terminate, insa nu si plictiseala. Am descoperit cateva melodii noi-noi pentru mine, si as vrea sa le impartasesc cu voi. Majoritatea sunt extrase din Billboard hot 100, si sunt printre putinele care cred eu ca ar merita sa se afle acolo.


Rihanna ne surprinde inca odata cu o melodie obsedanta, dupa California Kingbed. Am auzit-o prima data cand eram intr-un magazin din Bacau si de atunci imi canta in minte. Chiar ca e obsedanta.


Noul videoclip al celor de la Lady Antebellum este foarte expresiv. Melodia am auzit-o de vreo cateva luni si mi-a placut foarte mult, ca intotdeauna. Stilul lor e placut si linistitor.


Carrie Underwood e minunata. Duetul cu Brad Paisley e reusit si a devenit foarte repede un hit. Sa nu mai spun ca refrenul cantat de Carrie e absolut superb.


Colbie Caillat revine in forta cu Brighter than the Sun, o melodie care imi aminteste de vacantele lungi de vara, de zonele mediteraneene, in special de Grecia si Italia. Soare, flori si iarba verde=>o vara perfecta.

 

Cel mai nou videoclip al lui Katy Perry-Last friday night este cu siguranta un videoclip reusit. Spune o poveste, amuzanta ce-i drept si a inclus-o chiar si pe Rebecca Black, intr-un fel sa-i reabiliteze imaginea dupa esecul melodiei Friday.


Nici Selena nu se lasa mai prejos cu melodia ei I love you like a love song. Este foarte frumoasa, videoclipul si el fiind uimitor.


Dupa lunile de pauza, Demi revine pe piata muzicala cu melodia Skyscraper, care deja i-a cucerit pe toti. Vocea lui Demi este uimitoare, ca de obicei si acest lucru se vede, mai bine zis se aude foarte bine.


Melodia lui Pink o auzisem de ceva timp, insa abia acum a inceput sa-mi placa. De obicei nu prea ascult melodiile lui Pink, insa aceasta m-a cucerit. Atat versurile, cat si melodia.

''Pretty pretty please, don't you ever ever feel like you're less than fucking perfect to me!''


Taylor Swift a lansat videoclipul melodiei Sparks fly, acesta fiind un mix intre anumite momente de la concertele sale, asemeni videoclipului melodiei Fearless.


Nu-mi vine sa cred ca abia acum am descoperit aceasta melodie. Totusi, mai bine mai tarziu decat niciodata. Carrie Underwood-Wasted, ca toate melodiile ei este superba, mai ales refrenul. Nu ma satur niciodata de melodiile lui Carrie, imi plac foarte mult.

Sper ca ati gasit macar o melodie care sa va placa, din toate aceste hituri. :)

Un comentariu:

Spune-ti parerea! ;)