joi, 15 martie 2012

''Printul Mecanic''(Dispozitive Infernale#2) acum si la Leda in limba romana


CONTINUAREA BESTSELLERULUI NEW YORK TIMES
ÎNGERUL MECANIC

Magia este periculoasă însă dragostea este și mai periculoasă!

    În lumea magică a Londrei victoriene, Tessa Gray şi-a găsit în sfârşit locul, alături de vânătorii de umbre. Dar liniştea se dovedeşte a fi trecătoare când forţe întunecate din Conclav plănuiesc s-o înlăture pe Charlotte, protectoarea ei, de la conducerea Institutului. Dacă se va întâmpla acest lucru, Tessa va ajunge pe străzi, pradă uşoară pentru misteriosul Magistru, care urmăreşte să se folosească de puterile ei în scopuri nu tocmai nobile.
    Cu ajutorul lui Will şi Jem, Tessa descoperă că războiul purtat de Magistru împotriva vânătorilor de umbre este cât se poate de personal. El îi învinuieşte pentru o tragedie petrecută cu mult timp în urmă, din pricina căreia, susţine el, viaţa îi fusese distrusă. Pentru a descoperi secretele trecutului, cei trei prieteni călătoresc din Yorkshire-ul învăluit în ceaţă spre un conac de care sunt legate poveşti cumplite; din cartierele sărăcăcioase ale Londrei spre o sală de bal fermecătoare, unde Tessa descoperă că adevărul despre originile ei este mult mai sinistru decât îşi închipuise vreodată. Când se întâlnesc cu un demon mecanic, care-i transmite lui Will un avertisment, aceştia înţeleg că Magistrul le ştie fiecare mişcare — şi că unul dintre apropiaţii lor i-a trădat.
    Tessa realizează că inima îi bate din ce în ce mai tare pentru Jem, însă dorinţa de a fi cu Will, în pofida stărilor lui sumbre, continuă să o tulbure. Dar ceva se schimbă în Will – zidul pe care băiatul şi-l construise în jurul lui începe să se năruie. Dacă-l vor găsi pe Magistru, va putea oare Will să se elibereze de secretele sale şi să-i ofere Tessei răspunsurile legate de originea şi demenirea ei?
    În vreme ce căutarea Magistrului, dar şi a adevărului, îi pune pe cei trei prieteni în situaţii primejdioase, Tessa înţelege că, atunci când amesteci dragostea cu minciunile, poţi corupe chiar şi cea mai curată inimă.

„O poveste încărcată de suspans, despre putere şi dragoste.”
– Tamora Pierce
„Fii pregătit pentru o aventură palpitantă, alertă, sexy!”
– Libba Bray4 comentarii:

 1. Geniala seria:x O iubesc pe Cassandra Clare, a inceput sa se indrepte catre varful topului cu autori favoriti, mai ales acum ca urmeaza o noua serie, continuare a Instrumentelor Mortale.
  Sa nu mai spun de coperti care sunt genial realizate

  RăspundețiȘtergere
 2.  Ma faci curioasa... N-am citit inca IM, si din cate vad exista multe persoane care adora seria asta. Dar Cassandra e printre autorii tai favoriti?! Inseamna ca trebuie sa-mi cumpar cartile mai repede:))

  RăspundețiȘtergere
 3. Da.Cassandra Clare este o autoare geniala.Si seria e superba.Merita citita de 10 ori!!:)).Mai ales Instrumente Mortale..Ca si titlul, seria e "Mortala" :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Nici eu nu am citit dar nu cred ca am vazut e cineva sa aduca pareri negative pana acum. deci cred ca este cu adevarat buna si "memorabila"

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)