joi, 9 februarie 2012

*De vizionat-Never let me go[2010]

Nu mai stiu cand am vazut acest film, daca l-am vazut inainte sau dupa vacanta intersemestriala de anul trecut, dar mi-a placut. Mi-amintesc si acum cat de captivata eram de el dupa vizionare, ca priveam visatoare pe fereastra in gol, parca ma teleportasem intr-o alta dimensiune.
Oamenii din jur ma vedeau, dar eu nu-i vedeam, gandul imi pleca la acest film, la aceasta poveste socanta si trista. Am simtit durerea personajelor, le-am simtit momentele scurte de fericire, le-am simtit si tristetea profunda.
Nu m-ar mira ca intr-o zi sa aflu ca e reala, sau inspirata din intamplari reale, de atatea ori am vazut persoane care seamana leit cu altele desi nu au nicio legatura de rudenie. Iar in ziua de azi, nimic nu mai e atat de tabu ca in vremurile de demult, nici macar clonarea.

Cu:Carey Mulligan, Andrew Garfield, Keira Knightley, Sally Hawkins 
 NEVER LET ME GO este o remarcabilă poveste de dragoste, pierdere şi adevăruri ascunse. În roman, el pune întrebarea fundamentală: Ce ne face umani?
Kathy (Carey Mulligan, câştigătoare a unui premiu BAFTA şi nominalizată la Oscar, An Education), Tommy (Andrew Garfield, Boy A, Red Riding) şi Ruth (Keira Knightley, nominalizată la Oscar, Pride & Prejudice, Atonement) îşi petrec copilăria în Hailsham, un internat britanic aparent idilic unde descoperă un secret sumbru şi obsedant despre viitorul lor. Pe măsură ce lasă în urmă adăpostul şcolii şi se apropie inexorabil de soarta devastatoare care îi aşteaptă ca adulţi, ei trebuie să facă faţă şi sentimentelor profunde de iubire, gelozie şi trădare care ameninţă să îi despartă.
 ~~*~~
Prezentarea filmului mai pe larg AICI


Recomand vizionarea acestui film(click pe posterul filmului), va va placea si va va pune pe ganduri!:)
~~*~~
 Filmul este ecranizarea cartii Never let me go-Sa nu ma parasesti de Kazuo Ishiguro, aparuta si in Romania la ed. Polirom.
~~*~~
Pentru a va cumpara cartea, click AICI (17 lei)

Va doresc sa aveti o seara frumoasa!(sau o dimineata frumoasa, ca e dimineata acusica:)) )

8 comentarii:

  1. Pare foarte interesant. :) Imi place ca ai adaugat o rubrica noua.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca-ti place, de-aia am hotarat sa o adaug:D
    O seara frumoasa, sweety!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Am văzut şi eu filmul şi chiar merită! Este foarte trist finalul.. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Este trist intr-adevar, acesta este unul din filmele care ne marcheaza cel mai mult, de cele fericite eu una nu-mi amintesc prea multe:D Le-am vazut, m-au facut sa rad, sa zambesc, dar nu simt ca mi-au placut la fel de mult ca cele triste. Nu stiu de ce, poate e din cauza ca am eu o predispozitie pentru filmele triste:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate. Apropo, foarte drăguţă melodia!! :x

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare foarte interesant filmul. Poate voi incerca si cartea si filmul in curand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut filmul. Frumos si in acelasi timp si trist.:(

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)