luni, 6 februarie 2012

Primul premiu si prima leapsa:)

Le multumesc lui Rose si Niaharei pentru ca s-au gandit la mine si la blogul meu si pentru ca mi-au oferit un premiu foarte dragut. Ma simt onorata!:D

Premiez si eu alte bloguri dragute care merita toata atentia noastra cu un premiu realizat de mine, o prima incercare(sper ca va place:d).

Si acum intrebarile care vin la pachet cu premiul:

1. Aminteste-ti persoana care ti-a dat premiul printr-un link catre blogul ei:
Rose si Niahara, multumesc mult! Sunt extrem de incantata de premiu, va avea mereu un loc special in inima mea<3
~~*~~
2. a) Care este produsul de machiaj preferat? 
Eyeliner-ul, cu siguranta. Imi face ochii mai mari si ma ajuta sa capat mai multa incredere in mine. Ma simt o alta persoana cand ma machiez, desi nu folosesc mult machiaj, iar rolul cel mai important eyeliner-ul il are.

b)Care a fost trendul preferat in 2011?
Nu ma imbrac dupa moda, mai mult dupa felul in care mi se aseaza hainele pe corp, insa dintotdeauna mi-au placut hainele vintage.

c)Care e desertul tau preferat?
Salata de fructe :p~

d)Culoarea preferata?
Albastru. Imi da o stare de liniste, deoarece imi aminteste de cerul albastru, senin al verii, si de vacanta de vara=no stress:D

e)Care este prenumele tau?
Ramona-Alexandra :)

f)Care a fost ultima melodie pe care ai ascultat-o?
October&April-The Rasmus

g)Pisici sau caini?
Cainii, bineinteles, chiar daca uneori cedez in fata dragalaseniei pisicilor:D

3.Spune despre tine ce nu ai mai spus nimanui pe blog:
Oamenii ma caracterizeaza ca fiind timida, doar datorita faptului ca nu sunt vorbareata. De fapt, nu simt nevoia sa umplu tacerea cu vorbe, imi place sa observ lucrurile din jurul meu, iar ei interpreteaza gresit. Daca ar sti ca in majoritatea timpului sunt impulsiva si ma bazez pe intuitie, si-ar schimba parerea:) 


4. Premiaza alte bloguri care crezi ca merita acest premiu:
Ar fi cam multe de premiat, insa aceste bloguri imi sunt dragi, deci merita:D
5. Asigura-te proprietarii blogurilor ca au primit acest premiu:
Imediat ce postez asta, trec pe la fiecare:D

Urmeaza ''Jocul amintirilor'', leapsa primita de la Criss si Dee, de pe blogul Love for books. Multumesc!>:D<

*Ca sa stiti despre ce este vorba, trebuie sa scriu 5 cuvinte care imi amintesc de momente speciale din viata mea, momente pline de amintiri.  5 cuvinte sunt putine, exista atat de multe cuvinte incarcate cu amintiri incat le-am pierdut sirul, dar ma conformez regulii:D

1.Nucul. Cand eram mai mica, construisem impreuna cu verisorul si cu fratele meu o casuta in imensul nuc din gradina. Era atat de placut sa stai acolo, sa simti vantul, iar vara, cand nucul era plin de frunze, nu se observa casuta si ne placea sa le facem farse celor care treceau pe sub casuta(nucul era langa drum). Mereu ne amuzam de fetele lor cand nu stiau de unde se auzeau voci, caci nu se vedea nimic in apropiere:))


2. Flori. Primavara, era o traditie la noi sa mergem in padure sa culegem ghiocei, lacramioare si viorele. Sa stai prin multimea de flori salbatice era o placere, iar casa era mereu plina de ele.

3. Zapada. In fiecare an asteptam iarna doar ca sa ne reunim cu totii, noi, copii neastamparati care nu aveam nimic de facut, si construiam forturi de zapada, ne dadeam cu sacul pe dealul inalt pe care putini aveau curajul sa-l urce. Abia acum realizez ca eram o mare iubitoare de senzatii tari in copilarie, experimentam tot felul de lucruri trasnite, dar bineinteles ca nu singura, faceam parte dintr-o organizatie alcatuita din toti copii de pe ulita.


4.Vara. Anotimpul meu preferat mi-a lasat multe amintiri. Era o regula ca in fiecare zi cu soare sa ne intalnim la raul Tazlau, sa ne jucam in apa si sa prindem pestisori. Iar seara ne strangeam cu totii la poarta si depanam amintiri, ne jucam de-a v-ati ascunselea, devastand toata ulita:)) Grupul nostru era o pacoste pentru toti vecinii:))


5. Bomboane. O alta amintire este cea legata de bomboane. Bunicul mergea in fiecare zi la magazin, iar la intoarcere mereu ne aducea mie si fratelui meu bomboane-deliciul copilariei.

*Ofer leapsa celor care nu au primit-o inca:)

Multumesc pentru premiu si pentru leapsa, a fost o placere pentru mine!>:D<
Sa aveti o zi superba, nu lasati zapada sa va strice planurile!:)

9 comentarii:

Spune-ti parerea! ;)