marți, 14 februarie 2012

Sustine editurile romanesti!

Bibliophile Mystery initiaza campania de sustinere a editurilor romanesti, mai mult decat necesara avand in vedere cele intamplate tot mai des cu editurile noastre de suflet.
Stim cu totii ca numarul cititorilor a scazut si e intr-o continua scadere si ca e greu sa supravietuiesti pe o piata dura cand vanzarile sunt atat de scazute, mai ales pe timp de criza, ca acum.
Scopul este promovarea cititului, a cartilor, a autorilor romanesti si a editurilor romanesti bineinteles. Vom avea toti de castigat. E ca un schimb, ma ajuti, te ajut. Daca lucrurile se redreseaza, vor aparea mai multe carti noi si interesante, lucru dorit de toata lumea, asa-i?


Iata ce spun Cristina si Mona, initiatoarele campaniei:

Pentru ca ne sunt dragi editurile noastre romanesti, pentru ca vrem ca ele sa treaca cu bine prin criza asta si pentru ca din ce in ce mai multe zvonuri si vesti proaste apar, vom incerca sa ajutam si noi cum putem...
Incercam sa demaram o campanie de sustinere a editurilor romanesti, sa va  determinam pe voi cititorii si/sau doar vizitatorii sa cumparati mai multe carti (si sa le cititi bineinteles :))) pentru ca merita! 
Deja cateva bloguri prietene si-au dat acordul:

Magic world of books

The fantasy

Lost in a book shelf

What's with Allex 

Manuscrise arse 

Carti alese

Asteptam, vedeti adresele noastre la contact, idei, propuneri, sustinere!

 La aceste bloguri sustinatoare a campaniei se adauga si blogul I'm wide awake, doresc sa sustin editurile romanesti si totodata autorii romanesti.
Nu uitati! Cumparati, cititi, iubiti si fiti fericiti!

Un comentariu:

Spune-ti parerea! ;)