marți, 6 martie 2012

Atentie, vant puternic!

Bate vantul pe aici de cateva zile, mai sa starneasca o tornada... Dar chiar si asa, cheful de scris nu vine nici sa-l tai cu cutitul. Am promis niste recenzii, un concurs, dar nu m-am tinut de cuvant. Rusine sa-mi fie!:)) Dar serios, mooooorrr de plictiseala si moorrr ca n-am nici macar un dram de chef sa misc un pai sau sa scriu vreo litera. Doar cheful de citit a mai ramas, ba chiar a si crescut. Saptamana trecuta am dat gata 4 carti si la cat de mult timp liber am, e o minune.
Nu stiu cine e de vina. Poate stresul sau astenia de primavara, dar trec printr-o perioada din aia nasoala, in care nu ai puterea nici sa respiri. Am si ganduri ucigase la adresa blogului( :| ), simt ca pierd timpul degeaba. Maine am 4 examene ECDL si daca trec si de asta, poate se mai diminueaza nivelul stresului si incep si sa mai misc cate ceva. Pana atunci, mii de scuze:D

7 comentarii:

  1. Am introdus Disqus pentru ca imi place cum modereaza comentariile si poti sa dai si reply-uri la ele. Dar daca face figuri il scot, sa fie mai usor pentru toti:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti ne confruntam cu o stare  mai deplorabila uneori asta..probabil e doar o stare proasta care in curand va disparea , poate trecerea asta de la frig la caldura(nu chiar caldura sa ii spunem vreme "calduta") te.a facut sa reactionezi asa ..mai bine ia o pauza de la rutina zilnica si incearca sa faci si alte lucruri fata de cele obisnuite pe care le faci zi de zi.
    Plimbat prin oras cu fetele, cumparaturi,o vizita la rude/vechi prieten,o mica escapda cu trenul din orasul tau cu gasca.
    Sper sa iti revi cat mai repede ;x Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3.  Multumesc! Si eu cred ca e o idee buna sa incerc ceva mai diferit, rutina a devenit insuportabila. >:D< :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Am scos Diqus, dar l-am pus inapoi ca acum Blogger facea figuri si mai mari:)). Comentariile le arata ca fiind postate de pe contul meu. Toate. E vreo problema, trebuie sa o remediez zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai e chiar ok, numai ca pe mine ma enerveaza ca nu poti posta cu profilul de utilizator blogger. Adica stii, mie imi aparea in mod normal "Only Books" si daca dadeai click aparea profilul meu, dar acum apare id'ul ăsta idiot. Poti sa il pastrezi daca vrei, pe mine nu ma deranjeaza sa ma semnez la sfarsitul fiecarui comentariu. Oricum asa faceam si inainte:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)