joi, 8 martie 2012

"Chimie perfecta" de Simone Elkeles acum disponibila la Leda +Fragment

 Probabil ati auzit cu totii de cartea ce urmeaza sa apara la Leda, ''Chimie perfecta'', scrisa de Simone Elkeles. Titlul promite multe, la fel si continutul, dupa cum am aflat dupa ce am terminat de citit fragmentul pus la dispozitie de editura Leda. Baiat rau, fata buna, putina chimie si totul e ''magic''. Suna bine, nu? Eu abia astept sa apara cartea, fragmentul deja m-a pus in alerta, iar acum mor de nerabdare...

O poveste provocatoare şi pasională despre ce poţi descoperi când priveşti dincolo de suprafaţa lucrurilor
La Liceul Fairfield dintr-o suburbie a oraşului Chicago, toată lumea ştie că între elevii veniţi din sudul oraşului şi cei din nord există o reacţie cam sulfuroasă. Aşa încât atunci când Brittany Ellis, şefa majoretelor, şi Alex Fuentes, membru al unei bande de cartier, sunt obligaţi să fie parteneri de laborator la orele de chimie, consecinţele se anunţă explozive. Niciunul dintre cei doi adolescenţi nu este însă pregătit pentru cea mai surprinzătoare dintre toate reacţiile chimice – iubirea.
Pot ei să spargă tiparele şi să înlăture prejudecăţile care ameninţă să-i ţină la distanţă?
Toată lumea ştie că sunt perfectă. Duc o viaţă perfectă.
Am haine perfecte. Până şi familia mea e perfectă.
Şi deşi asta e o minciună sfruntată, m-am dat peste cap ca să păstrez aparenţele că am tot ce-mi doresc pe lume.
Dacă adevărul ar ieşi vreodată la lumină, toată imaginea mea perfectă s-ar duce de râpă…
O carte pentru băieţi răi şi fete cuminţi, pentru băieţi buni şi fete rele, o carte pentru băieţi şi fete, care a cucerit cititorii şi blogosfera!

Hehe, mai vedem noi daca ne cucereste sau nu, numai sa apara odata!

Elkeles, Simone

Simone Elkeles s-a născut și a crescut în zona orașului Chicago. Este autoarea romanelor Leaving Paradise, How to Ruin a Summer Vacation și How to Ruin My Teenage Life și a fost desemnată autoarea anului 2008 din statul Illinois de către Asociaţia Profesorilor de Engleză din Illinois. În 2010, a primit premiul RITA pentru „Cel mai bun roman de dragoste pentru tineri”.
Fairfield, orașul care apare în roman, a fost inspirit într-o oarecare măsură de o suburbie de lângă casa autoarei în care două comunităţi etnice se întâlnesc în același liceu. Simone locuiește, împreună cu familia, în statul Illinois.
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi: http://www.perfectchemistrythebook.com/ şi www.simoneelkeles.net


Carti scrise de Simone:
How to Ruin Trilogy
  • How to Ruin a Summer Vacation (2006)
  • How to Ruin My Teenage Life (2007)
  • How to Ruin Your Boyfriend's Reputation (2009)
  • Ruined (2010) (How to Ruin Trilogy: #1-3)
Leaving Paradise/ Return to Paradise
  • Leaving Paradise (2007)
  • Return to Paradise (2010)
Perfect Chemistry Trilogy
  • Perfect Chemistry (2008)
  • Rules of Attraction (2010)
  • Chain Reaction (2011)
CLICK AICI pentru a citi fragmentul din "Chimie perfecta".

Pentru a precomanda acest volum, click AICI si veti beneficia de o reducere de 25% si transport gratuit, ca la orice alta precomanda de la editura Leda.

Un comentariu:

Spune-ti parerea! ;)