vineri, 30 martie 2012

In curand la Leda

CLUBUL V de Kate Brian – ediÅ£ie de buzunar distribuită pe 10 aprilie 2012 cu revista Bravo
„Sex and the City în ediÅ£ie de liceu!” – Kliatt
Când Victoria Treemont, cea mai respectată locuitoare din Ardsmore, Pennsylvania, moare, lasă în urmă o bursă de 160 000 de dolari care urmează să zguduie mica lume a elevilor liceului din oraÅŸ. Căci cerinÅ£a cea mai importantă este ca acela care o va obÅ£ine să fie „un exemplu de puritate a sufletului ÅŸi a trupului”. Iar toată lumea pare să fie de acord că asta nu poate însemna decât un singur lucru: că elevul/eleva care primeÅŸte bursa trebuie să-ÅŸi dovedească fidelitatea faţă de marea „V”.
ÃŽntr-un efort de a-ÅŸi proclama „puritatea” în faÅ£a întregii ÅŸcoli, Mandy înfiinÅ£ează Clubul Virginităţii.  Prietenele ei sunt de acord că un club social este o idee grozavă, dar să fie de acord ÅŸi cu păstrarea marii „V” până la absolvire pare să fie o cu totul altă problemă. Pentru că fiecare ascunde câte un secret. Ceva important!
Iar secretele lor le-ar putea costa mult mai mult decât o simplă bursă…
„Foarte amuzant, cu un final fericit!” – MIZZ
„Un basm frumos cu o formă modernă – pentru prinÅ£esele de pretutindeni!” – THE SUNDAY TIMES
Cartea va avea 368 pagini, formatul 10,5 x 17,5 cm, iar preţul revistei Bravo plus Clubul V va fi de 10,99 lei.
KATE BRIAN este pseudonimul literar al lui Kieran Scott (n. 1974), scriitoare americană cunoscută pentru cărÅ£ile sale de succes pentru tineri, precum ÅŸi pentru romanele chick-lit. Celebritatea i-a adus-o seria Private, devenită bestseller New York Times ÅŸi USA Today, urmată de spin-off-ul Privilege. Printre cele peste douăzeci ÅŸi cinci romane ale autoarei se mai numără  Sweet 16, Fake Boyfriend, The Princess and the Pauper, The Book of Spells, precum ÅŸi o serie de cărÅ£i publicate sub nume propriu sau sub pseudonimul Emma Harrison (actorii ei preferaÅ£i fiind  Emma Thompson ÅŸi Harrison Ford).
Născută în Montvale, New Jersey, Kate Brian a absolvit Universitatea Rutgers cu  o licenţă în engleză ÅŸi jurnalism. Timp de patru ani a lucrat ca redactor, după care ÅŸi-a dedicat tot timpul scrisului. LocuieÅŸte în New Jersey, împreună cu soÅ£ul ÅŸi fiul ei.
Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.privatetheseries.com


CELE TREISPREZECE MOTIVE de Jay Asher, o carte-eveniment, în curând la LEDA
Prima dragoste a lui Clay Jensen îşi înregistrează ultimele cuvinte…
Clay Jensen se întoarce acasă de la ÅŸcoală ÅŸi găseÅŸte pe verandă un pachet ciudat, adresat lui. ÃŽnăuntru descoperă mai multe casete înregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era îndrăgostit –, care s-a sinucis cu două săptămâni în urmă.
Vocea lui Hannah îi dezvăluie că există treisprezece motive pentru care a decis să-şi pună capăt vieţii. Clay este unul dintre ele. Dacă va asculta casetele, va afla şi de ce.
Clay îşi petrece noaptea străbătând oraÅŸul, cu Hannah pe post de ghid. Devine martor la durerea ei ÅŸi află adevărul despre el însuÅŸi – un adevăr pe care nu ÅŸi-a dorit niciodată să îl înfrunte.
„Totul contează”, susÅ£ine Hannah ÅŸi explică apoi cum s-a înlănÅ£uit totul, cum bulgărele de zăpadă a devenit din ce în ce mai mare, cum zvonurile împotriva cărora n-a reuÅŸit să lupte s-au tot înmulÅ£it până ce a simÅ£it că nu mai poate face faţă.
Cele treisprezece motive este, cu siguranţă, un roman care te pune pe gânduri ÅŸi care te va face să-i priveÅŸti cu mai multă atenÅ£ie pe cei din jur. Vei înÅ£elege de ce cuvintele pot să doară mai mult decât crezi, dar ÅŸi – alese cu grijă – să aline.
Iar, în final,  când vei închide cartea – pe care o vei urî sau iubi, dar lectura ei nu te va lăsa indiferent – ÅŸi vei trage linie, vei descoperi, paradoxal, o minunată pledoarie pentru viaţă – treisprezece motive pentru care e frumoasă ÅŸi merită trăită.
Roman tradus până în prezent în 32 de limbi
  • Bestseller New York Times ÅŸi Publishers Weekly
  • Distins cu California Book Award
  • Inclus de YALSA (Young Adult Library Services Association) din SUA pe lista Celor Mai Bune CărÅ£i pentru Tineri
  • Finalist în competiÅ£ia Original Voices organizată de Borders
  • Selectat de Barnes & Noble în Top 10 al Celor Mai Bune CărÅ£i pentru Tineri
  • Nominalizat de International Reading Association la categoria Young Adults’ Choices
  • Nominalizat de Chicago Public Library la categoria Cele Mai Bune CărÅ£i
  • Nominalizat de Association of Booksellers for Children din SUA la categoria Cele Mai Bune CărÅ£i
  • Selectat de Chicago Public Library pe lista Celor Mai Bune CărÅ£i
  • Recomandat de editorii de la Kirkus Reviews
  • Recomandare Book Sense Pick
În curând, un film produs de Universal Studios, având-o în rolul principal pe Selena Gomez.
„Cele treisprezece motive este deopotrivă mister, elogiu ÅŸi sărbătoare. De douăzeci-treizeci de ori am închis cartea când o propoziÅ£ie, o imagine sau un dialog erau prea frumoase sau prea dureroase. Dar, cuprins de teamă ÅŸi curiozitate, mă întorceam mereu la această carte extraordinară. Åži ÅŸtiu că, în anii ce vor veni, mă voi întoarce adesea la ea.” – Sherman Alexie
„Din când în când, dai peste o carte pe care nu Å£i-o poÅ£i scoate din minte, una la care trebuie să te întorci în grabă dacă eÅŸti nevoit să o laÅŸi din mână din vreun motiv anume. Cele treisprezece motive este una dintre acele cărÅ£i ÅŸi numărul unu pe lista mea de lecturi obligatorii.” – Ellen Hopkins
„Un strălucit roman de debut, care îi va face pe cititori să simtă remuÅŸcări faţă de Hannah, vină faţă de Clay ÅŸi speranţă faţă de lecÅ£ia stăruitoare a romanului.” – Bookazine
„Pleacă de la o premisă foarte inteligentă, are o voce narativă puternică ÅŸi reuÅŸeÅŸte perfect să întreÅ£ină suspansul. N-o veÅ£i putea lăsa din mână. Jay Asher este un excelent povestitor.” – Chris Crutcher
„Durerea lui Hannah este sfâşietoare prin concreteÅ£ea ei, iar cititorul este aruncat într-o lume în care totul se leagă într-o complexă, dar brutală Å£esătură de evenimente, oameni ÅŸi locuri. Asher a creat un fascinant studiu de personaj ÅŸi pătrunde cu o privire sfredelitoare în sufletul unui om care ar face această alegere nefericită. Un debut strălucit ÅŸi fascinant al unui nou autor talentat.” – Kirkus Reviews
„Dacă anul acesta aveÅ£i ocazia să citiÅ£i doar o singură carte, aceea ar trebui să fie Cele treisprezece motive. Este tristă, minunată, sfâşietoare ÅŸi plină de speranţă în acelaÅŸi timp…” – Teens Read Too
Cartea va avea 320 de pagini pe formatul 13 x 20 cm, va fi cartonată (fără supracopertă) şi va costa 39,90 lei, preţ de listă. La precomandă, veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transportul gratuit.
JAY ASHER s-a născut în Arcadia, California, şi a crescut într-o familie care i-a încurajat toate talentele, de la cântatul la chitară la scris. A lucrat ca bibliotecar şi librar înainte de publicarea romanului său de debut, Cele treisprezece motive, care a ajuns pe lista de bestselleruri a publicaţiilor New York Times şi Publishers Weekly şi a fost tradus până în prezent în 32 de limbi.
Pentru mai multe informaţii despre carte şi autor, accesaţi www.thirteenreasonswhy.com şi jayasher.blogspot.com

ADEVÄ‚R SAU PROVOCARE, volumul 2 din seria Jocul minciunii de SARA SHEPARD
Cum ar fi dacă ai simţi că viaţa îţi este ameninţată?
Ce-ai face ca să te salvezi?
Ai fi în stare să te dai drept altcineva?
Niciodată nu spune niciodată!
Viaţa mea perfectă era o minciună.
Acum aş face orice ca să dezvălui adevărul.
Până nu demult, aveam tot ce-ÅŸi poate dori o fată: prieteni extraordinari, un iubit superdrăguÅ£, o familie iubitoare. Dar niciunul din ei nu ÅŸtie că am dispărut – că sunt moartă. Ca să rezolve misterul morÅ£ii mele, sora mea geamănă pierdută cu mult timp în urmă, Emma, se dă drept mine. Doarme în camera mea, poartă hainele mele ÅŸi-i numeÅŸte pe părinÅ£ii mei Mama ÅŸi Tata.
Iar ucigaşul meu îi urmăreşte fiecare mişcare.
Îmi aduc aminte foarte puţine lucruri despre viaţa mea, numai câteva flash-uri, aşa că nu pot decât s-o urmăresc pe Emma, care încearcă să afle cum şi unde am dispărut.

Dar cu cât sapă mai adânc, cu atât mai mulÅ£i suspecÅ£i găseÅŸte. Se pare că eu ÅŸi prietenele mele jucam o mulÅ£ime de jocuri – jocuri care distrugeau vieÅ£ile altora. Oricine ar fi putut dori să se răzbune… ÅŸi să ne vadă pe mine – ÅŸi acum ÅŸi pe Emma – moarte.
Cartea are 320 de pagini, formatul 13 x 20 cm, este cartonată fără supracopertă si costă 39,90 lei, preţ de listă. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% si de transport gratuit.
Sunteţi provocaţi să nu rataţi al doilea volum din Jocul minciunii, noua serie fascinantă scrisă de autoarea bestsellerului Micuţele mincinoase.
Se anunţă răsturnări de situaţie spectaculoase!
SÄ‚ CONTINUE JOCUL MICIUNII!
ADEVÄ‚R SAU MINCIUNÄ‚?
Pentru cele mai proaspete bârfe, noutăţi şi secrete, vizitaţi site-ul www. lyinggame.com
Trailerul serialului Jocul minciunii, produs de ABC Family:

5 comentarii:

  1. Imi doresc mult adevar sau provocare.Am citi prima carte si e super:X

    RăspundețiȘtergere
  2.  Eu n-am apucat inca, dar sper ca o voi citi in curand:) Am vazut serialul in schimb:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau sa imi iau JM 2.. dar mai astept putin :d

    RăspundețiȘtergere
  4.  Si eu am pus pe ''hold'' o gramada de carti, din pacate:D Sper ca nu pentru mult timp...:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur o sa imi cumpar Clubul V, iar a Jocul minciunii am vazut doar serialul si este frumos, dar am inteles ca e total diferit de carte.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)