vineri, 21 septembrie 2012

Palavrageala de zi cu zi + Concurs ''Culorile dragostei'', de Kerstin Gier


E una din zilele alea... cand simti ca nimic nu te poate face sa te simti mai bine. Cand ploaia te loveste asa, din senin si nu stii de ce. Cand vantul te da jos, iar tu lupti sa mergi impotriva lui. Iar soarele, ei bine... lenesul de el, nu vrea cu niciun chip sa apara.

Ce e mai rau, nu stiu... Ca persoanele continua sa te dezamageasca... Ca tu ajungi sa le dai naibii si sa zici ca nu-ti pasa, desi e clar ca-ti pasa, dar orgoliul nemasurat nu te lasa sa procedezi altfel(traiasca orgoliul! ^_^)... Ca tinzi mai rau ca delta t la 0  (fizica asta:)) )dupa un telefon, un mesaj, ceva... care sa-ti arate ca nu te-a uitat si cumva gandurile il poarta tot la tine... Dar nu, de ce sa cauti tu pe cineva daca ti-e dor? Cum era? Daca tine la tine, te va cauta, nu? Daca nu, incetezi tu sa-ti mai doresti sa fii cautata? Sau iti cauti pe altcineva sa te caute? Nu, refuz...

 Numai tu stii cum te poarta pe tine gandurile.... Te inalta, te coboara, apoi te inalta... si iar te coboara, pe valurile Dunarii, ca doar toarna afara cu galeata(pff, vreme de dormit si de hapciu)...
Nu-ti mai ramane decat sa speri ca ziua de maine va fi mai buna si ca nu te vei ineca in superficialitati. Incerci sa ignori raul si sa vezi in fata ta doar(si doar!)binele. Dar vezi tu, cand e prea mult rau - neintentionat, cum e el de obicei, dar totusi rau - nu mai poti vedea clar.
Vezi doar o ceata, ca un val care ti se pune pe ochi si nu te mai lasa sa mergi drept pe strada...

Si aud si ploaia cum bate in geam... Pic, pic, pic, picatura, pic... O fi bine, o fi rau? La ce se gandeste oare?

P.S: Am de citit un mesaj... oare ce contine? Hmm... verifica-ti si tu mesajele, sa vezi pe cine poarta gandul la tine... Vei fi surprins/a. ;)

P.P.S: Simteam nevoia sa delirez pe hartie(sau intr-o postare:D), asa se explica aparitia acestui non-sens care are sens pentru mine. :D Sa nu va speriati daca veti mai gasi ceva de genul acesta, sunt tot eu, doar ca un eu mai poetic... :)) Si mai balivernant. :))


P.P.P.S.: Cam multe P.S.-uri, nu? :)) Nu v-am uitat nici pe voi, cititorii blogului, desi asa pare.
  Am un concurs pentru voi! Pentru ca are oarecum legatura cu postarea de azi(v-ati prins nu? :D ) am de oferit seria ''Culorile dragostei'', in format  e-book si in limba romana. Cum puteti participa si castiga? Lasati un comentariu pana duminica la ora 20:00 la aceasta postare si random.org va alege trei dintre voi care se vor bucura de serie. 

Trailerul filmului Rosu de rubin, care va aparea la inceputul anului 2013:


Daca sunteti amabili/e, distribuiti postarea, sa afle si altcineva despre concurs! :)
Succes! :D 

Ramona

22 de comentarii:

  1. Foarte profund..si eu am simtit ce ai simtit si tu..adica dezamagirea si partea cu orgoliul personal.Nu am avut ocazia pana acum sa citesc seria asta si mi-as dori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fizică! :)) Nu-mi aminti te rooog! :)) Ce clasă eşti?:-?
    Îmi place poza cu "some times..." e foarte tare :X
    Abia aştept să apară filmul Culorile dragostei, până atunci poate reuşesc să citesc cărţile:-?
    Fie ca numărul 1 să aibă noroc:))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Stefana, sunt a 12-a, mate-info si asta spune tot... ! Asa-i ca da? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Deabea astept filmul !!Sunt putin dezamagita de actorii pe care i-au ales dar, ce sa-i faci............poate pana la film ajung sa citesc cartile!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult imi doresc sa citesc seria si daca nu pe hartie macar asa:X. In rest mult succes la scoala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citi primul volum de la biblioteca si mi le doresc foarte mult si pe celelate.Demuult le caut,dar nici in egleza nu am dat de ele.Si mi el doresc enorm.Sper sa am norocul asta...chiar sper sa am noroc

    RăspundețiȘtergere
  7. Bafta la scoala :)
    Am auzit multe despre serie si as vrea si eu sa o citesc :X
    Sper sa fie cu noroc :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, fetelor! Bafta si voua la scoala/facultate, si la concurs, desigur! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Me want, me want! :D Am vazut in ultimele 2-3 saptamani ca urmeaza sa apara o multime de filme facute dupa carti si am inceput sa ma panichez ca nu voi reusi sa citesc romanele inainte sa apara ecranizarile :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă tot întrebam când oare mai ajung să le cumpăr şi pe-astea, că am atâtea pe lista de aşteptare :)
    Sincer, chiar dacă nu voi câştiga, îmi pare bine că Rox mi-a dat linkul acestei postări să o citesc :)
    Cu sau fără sens pentru unii, a fost un timp când am simţit ceea ce ai scris tu aici şi, pentru câteva momente, mi-am amintit cum era, ce simţeam, mi-am amintit de ce iubesc ploaia şi ninsoarea, de ce scriam versuri cândva şi de ce sunt acum dependentă de telefon, de ce ador să privesc spre orizontul unei ape sau al unei câmpii.
    Mi-am promis că nu voi mai scrie versuri, însă datorită postării tale acum îmi aleargă versuri prin minte, pe care e mai bine să le scriu şi apoi să le uit până când le voi simţi din nou, căci viaţa e ciudată şi ne pune în situaţii neaşteptate.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Roxtao, am acelasi sentiment ca tine. :))

    @Piticmic, multumesc pentru cuvintele tale frumoase si ma bucur ca prin postarea mea te-am ajutat sa-ti regasesti inspiratia. :)
    Si eu am momente cand simt cand rimele se creeaza instantaneu in minte, una dupa alta si desi nu sunt talentata la poezie, ci mai degraba la proza, imi vine sa scriu poezii. Ciudat pentru ca mie nici nu imi plac poeziile... :)) Cu cateva mici exceptii... :D
    De aceea cred ca nu degeaba am ajuns in lumea asta in aceeasi zi cu Eminescu, doar cu cativa ani mai tarziu... cel putin, asa imi place sa cred, nu vreau sa-l fac de ras. :D

    Cred ca totul tine de sentimente, de ceea ce simti, de cat intens simti... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. a12a mate-info? :)) Pfiu :)) Îmi imaginez cum e fizica de a 12a dacă ce-a de a 10a e cum e :))

    RăspundețiȘtergere
  13. @Stefana, nu esti departe de adevar. :)) Cheia e sa inveti si sa muncesti mult. ;) Mie fizica de-a 10-a mi-a placut. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Ramona şi eu tot pe proză m-am axat de vreo câţiva ani, la care par să am un pic mai mult talent decât la poezie, însă îmi place să citesc uneori poezii de calitate, mai ales cele scrise de autori mai puţin cunoscuţi :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Este profundă pălăvrăgeala ta şi de asemenea foarte drăguţă.
    Am distribuit şi eu concursul pe blog: http://www.mirajul-cartilor.blogspot.ro/2012/09/concurs-pe-i-am-wide-awake.html
    Hmm, sper ca random.org să fie milos cu mine, pentru că doresc să citesc această serie foarte mult. :)) Lista mea de cumpărături în acest domeniu e fooooarte lungă.
    M.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Piticmic, o poezie buna cred ca poate impresiona pe oricine, chiar si pe cei care de obicei nu iubesc poeziile(ca mine). Si eu am aceleasi preferinte, autorii necunoscuti. Mi se pare ca cei cunoscuti sunt putin cam supraapreciati. :)

    @Children, multumesc pentru aprecieri si pentru share! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Pic ,pic ,pic
    I-a mai stai si tu un pic
    =)) cateodata e bun "picpic-ul"

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)