joi, 24 noiembrie 2011

Egoism si indiferenta la puterea n. Legea eutanasierii cainilor vagabonzi

Nu pot exprima in cuvinte furia pe care o simt in legatura cu acest subiect. Eutanasierea tuturor cainilor vagabonzi(care ma indoiesc ca va fi blanda si fara suferinta) nu este o solutie pentru disparitia acestora de pe strazi, in schimb "eutanasierea" fara mila a preaiubitilor nostri politicieni ar fi o solutie mai buna, pentru a extirpa si cruzimea de care acestia dau dovada. Cat despre oamenii care sunt de acord cu aceasta lege, nu realizeaza cat de egoisti sunt sa ucida atatea fiinte, doar pentru placerea lor? Cum sa le faca rau bietelor animale, si-asa batute de soarta in ultimul hal prin faptul ca nu au niciun camin stabil, nici hrana asigurata si sunt si torturati de imbecilii incuiati.
Pe acesti catei ii consider cei mai inteligenti si puternici. In ziua de azi, in orase si sate ei sunt nevoiti sa caute o bucata de paine mucegaita, sau alte resturi, sunt obligati sa lupte pentru supravietuire, in timp ce cainii de apartament o duc bine-mersi in culcusul lor cald. Daca ar sta acestia in strazi, ma indoiesc ca ar supravietui. In favoarea cainilor maidanezi este si experienta, datorita careia acestia s-au putut adapta conditiilor precare. Inteleg ca oamenii sunt nemultumiti din pricina cainilor care musca oamenii, sunt intradevar si acestia o problema, insa nici pentru ei eutanasierea nu este o solutie, din moment ce ei ataca numai din cauza ca se simt amenintati, sau pentru ca asa au fost invatati(dresati). Poate ca acestor catei le este mai frica de noi, care le parem niste uriasi neinduratori, decat noua de ei, care ii gonim, ii lovim si ii ucidem cu cruzime.


O solutie pentru acestia ar fi sterilizarea(dupa sterilizare, scade agresivitatea) si pastrarea in adaposturi, unde vor putea fi adoptati. In acest fel, ei nu se vor mai reproduce, si vor disparea in timp. Nu trebuie sa ne asteptam ca ei sa dispara de pe strazi brusc, pentru ca nici in cazul sterilizarii, si nici in cazul eutanasierii acest lucru nu este posibil. Sterilizarea maidanezilor este pasul ce trebuie facut pentru a ajunge la nivelul unei tari civilizate, dupa cum ne invata chiar strainii. In petitia impotriva acestei legi(care apropo, a fost creata de niste italieni, care se presupun a fi batjocoritorii romanilor) am observat ca majoritatea semnaturilor provin de la oameni din toate colturile lumii. Din tari precum Franta, Italia, Danemarca, Marea Britanie, Elvetia, Argentina, etc. Cineva din Franta a scris un comentariu destul de interesant:"L'Humain est l'animal le plus sauvage et le plus féroce de la planète. Il est le seul être vivant nuisible car il tue et torture pour le plaisir !"("Omul este animalul cel mai salbatic si mai feroce de pe planeta. El este singura fiinta care tortureaza pentru placere" , in cazul romanilor este placerea de a vedea un trotuar curat:|)  Tot strainii trebuie sa fie cei care ne invata cum trebuie sa ne comportam pe acest Pamant. Cu aceasta ocazie a crescut si dispretul pe care acestia ni-l poarta de mult timp, tot datorita mintilor incuiate. 
Dar cum incapatanarea si bine-cunoscutul egoism sunt mai puternice decat orice lege firesca a naturii, ma intreb ce urmeaza: sa se dea o lege si pentru eutanasierea orfanilor de pe strazi? Sau pentru eutanasierea oamenilor vagabonzi?  Dar cand un om ataca o persoana, o jefuieste, o violeaza, Dumnezeu stie ce mai face, pedeapsa pe care acesta o primeste este inchisoarea, nicidecum moartea(nici macar in cel mai rau caz), de ce nu ar fi la fel si in cazul cainilor, mai ales ca acestia sunt niste fiinte nevinovate, mult mai usor de controlat decat o fiinta umana, incapatanata si malefica.
In aceste momente mi-e rusine ca traiesc in Romania, o tara frumoasa, cu oameni frumosi, dar egoisti si imbecili(unii, nu toti).
Click AICI pentru a semna petitia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)