sâmbătă, 26 mai 2012

Lansari Editura Trei la Bookfest!

Bookfest-ul de săptămâna viitoare (30 mai – 3 iunie, la Romexpo) vă pregătește multe surprize! Editura Trei vă așteaptă cu cel mai râvnit bestseller erotic al momentului, cu o nouă colecție de SF & Fantasy, cu o carte esențială pentru mediatori, dar și cu sfaturi de homeopatie sau de psihologie practică (pentru frații certăreți).

          
15. Odiseea zeilor,
în care mitologia grecilor (cu centauri, zeițe și Atlantide) este rescrisă de paleoastrologul Erich von Däniken, pentru care războiul dintre zeități reprezintă, de fapt, urmele contactului cu civilizații extratrestre.

14. Ghid homeopatic pentru familie:
ce boli poți vindeca de unul singur?, care este profilul tău homeopatic? și cum funcționează medicamentele homeopatice? – găsești răspunsuri clare în cartea doctorului francez Alain Horvilleur, secretar general al Organizației Medicale Homeopatice Internaționale.

13. Copilul german,
un nou policier din Seria Neagră, în care suedeza Camilla Läckberg duce mai departe aventurile Ericăi Falck – femeia tocmai descoperă niște schelete naziste prin dulăpiorul familiei…

12. Nevroză balcanică:
de ce ne înjurăm în trafic?, de ce murim de ciudă pe capra vecinului?, avem nevoie oare de un Minister la Stimei de Sine? Aflați răspunsurile din colecția de microeseuri psihanalitice ale profesorului Vasile Dem. Zamfirescu.

11. Pământul oamenilor liberi
începe cu un tânăr copist de texte sacre dintr-un sat moldovenesc – cum vă sună povestea? Încercați romanul îmbibat de magie și politic al Lilianei Lazăr, autoare care trăiește în Franța și a fost premiată pentru acest roman în 2009 de Organizația Internațională a Francofoniei.
    
   
10. Simplu, Daria
este tot o poveste autohtonă, de data aceasta cât se poate de reală și de tragică, scrisă sub formă de jurnal de o tânără învinsă de cancer anul trecut, la doar 21 de ani – memoriile de față vin după un premiu pentru jurnal din 2008 oferit de Uniunea Scriitorilor.

9. Floarea vârstei:
un alt fel de vorbi despre viața la 60 de ani – Jane Fonda își spune povestea maturizării, asezonând grăunțele de înțelepciune și anecdotele biografe cu exerciții fizice, dietetice și de meditație.
 
8. Dragul meu dușman, prietenul meu periculos:
psiholoaga londoneză Dorothy Rowe folosește datele neuroștiințelor și psihoterapiei pentru a face pace între frații certați de-o viață.

7. Pe aici au trecut cuțitarii
este un roman special care tocmai a căpătat Premiul Pulitzer pentru Ficțiune (pe 2011) – o povestea tăioasă și inteligentă despre scurgerea timpului, showbiz și supraviețuire. Jennifer Egan vă va surprinde prin prospețimea scrisului!

6. Trăiește senzațional!
află care sunt hainele, slujba și partenerul care ți se potrivesc cel mai bine, plecând de la profilul tău senzorial. Ghidul în călătoria de autodescoperire va fi specialista în neuroștiințe și psihologie educațională Winnie Dunn.
   
   
5. Muntele de la miezul nopții:
sorbonardul Jean-Marie Balas de Roblès (l-ați citit deja cu fascinantul ”Acolo unde tigrii sunt la ei acasă”) revine cu o nouă istorie, țesută sub formă de mandală – cea a unui paznic de liceu iezuit care apucă pe drumul către Shambala.

4. Psihologia mediatorului,
o carte esențială pentru un job tot mai la modă – cum să îți dezvolți abilitățile de pacificator, de persoană în stare să stingă conflicte și dispute ajunse în pragul tribunalului?

3. Fizica viitorului:
pe ludicul fizician Michio Kaku îl știți probabil din Fizica imposibilului. În noua traducere faceți cunoștință, pe calea interviurilor, cu zeci de savanți în energie, inteligență artificială sau medicină care ”inventează” viitorul în laboratoarele lor.

2. Cronoliții
neașteptat pentru mulți, Editura Trei debutează cu o colecție de SF și Fantasy, botezată Epsilon. Primele două cărți din această vară: antologia Nebula 2011 și romanul canadianului Robert Charles Wilson, o poveste despre niște gigantice statui ițite peste noapte pe tot Pământul ca să profețească… hm, o să vedeți ce…


1. Cele 50 de vicii ale domnului Grey

Fostă producătoare TV, E.L. James și-a filtrat toate fanteziile erotice într-un bestseller mult-așteptat și la noi, o carte (prima parte dintr-o trilogie) devenită hit mai întâi ca e-book, vândut într-un an în 250.000 de exemplare.

O trilogie care a devenit un fenomen mondial
Romantic, amuzant şi încărcat de erotism acest roman te cucerește, te captivează și te domină.

Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găsește foarte atractiv și de-a dreptul intimidant. Retrasă și interiorizată, Ana este șocată să constate că, pentru prima dată în viață este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească și mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de șarmul și succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunși și ghidat de o excesivă nevoie de a-i
controla pe ceilalți.

Cei doi încep o relație pasională. Va rezista oare o astfel de o relaţie nonconformistă între puritate şi
rafinament? Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai
putea oare iubi ceea ce descoperă?

Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut
# 1 Amazon.com
# 1 New York Times Bestseller
# 1 Amazon.co.uk
# 1 Bookseller

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey marchează o nouă eră în industria cărții: după ce a devenit un hit
mondial ca e-book, acest roman a fost publicat în SUA în format de carte tipărită într-un prim tiraj uriaș
de 750 000 de exemplare, apariția ei fiind salutată de celebrele publicații New York Times și Wall Street
Journal. Apărută și în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de țări.
Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câștigate de Universal Pictures.

*E L James trăiește la Londra, este căsătorită și are doi băieți adolescenți. A lucrat ca producătoare TV și a
visat întreaga viață să scrie cărți pentru publicul larg.
A început să scrie și să-și posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a
publicat cartea în versiune e-book și în mai puțin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare.
Autoarea britanică a precizat că a scris trilogia în plină “criză a vârstei mijlocii”.

 “Cartea cuprinde toate fanteziile mele”, a spus E L James.

 Se pare că E L James a dat lovitura cu această carte:D Cum vi se pare? O veți cumpăra?

Click AICI pentru a citi catalogul complet al editurii. 

3 comentarii:

  1. Wow! Abia aștept ”Copilul geamăn” și ”Cele 50 de vicii ale Domnului Grey”!!! :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt curioasa de ultima:D Se spune ca 25% din piata de carte a SUA o reprezinta numai cartea asta. 10 milioane de copii vandute doar in 6 saptamani. Iti dai seama?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. As fi preferat sa apara si ultima carte a lui Marc Levy, dar banuiesc ca nu le pot avea pe toate :(

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)