joi, 17 mai 2012

In curand la editura All: ''Chemarea ingerului'' si ''Inima celor doua lumi''

Iubitorii cartilor lui Guillaume Musso au un nou motiv de bucurie!
A fost o adevarata surpriza pentru mine cand am aflat ca la editura ALL va aparea in curand o alta carte a autorului francez Guillaume Musso si anume ''Chemarea ingerului''. Singurele carti scrise de el si citite de mine sunt ''Vei si acolo?'' si ''Fata de hartie'' si sper ca lista se va mari. Ambele carti mi-au placut foarte mult, de aceea imi pun mari sperante in aceasta carte si ma indoiesc de faptul ca ma va dezamagi.
Abia astept sa o citesc! :D
De asemenea, si fanii Oksei Polock au un motiv de bucurie, pentru ca in curand va aparea volumul 3 al seriei, ''Inima celor doua lumi''.
  Seisme, erupţii vulcanice, ploi torenţiale...

Pământul este lovit din toate părţile! Fugind din Londra invadată de apele furioase ale Tamisei, Oksa şi familia Pollock pleacă în căutarea Portalului spre Edefia, tărâmul magic al strămoşilor. Este singura lor şansă de a restabili echilibrul celor două lumi.
Începe astfel o aventură foarte periculoasă pentru Oksa, Tânăra Binevoitoare, nevoită să se alieze cu Trădătorii, duşmanii ei de moarte, care abia aşteaptă s-o... trădeze. Din fericire, are în jurul ei şi oameni de încredere: pe Dragomira, nemaipomenita ei bunică, pe Pavel, tatăl care se poate transforma în dragon, pe Gus şi Tugdual, cei doi băieţi rivali la inima ei, şi, bineînţeles, pe credincioşii Sisizurlii, pe Getorix, Indolent, Ghicitoare, Balanso-Goarne şi toate celelalte creaturi simpatice şi extravagante...
După nenumărate obstacole şi peripeţii, va reuşi Oksa să găsească intrarea secretă în Edefia? Şi ce va găsi oare de cealaltă parte a Portalului?

Oksa Pollock a cucerit toată Europa! De la apariţia, în 2010, a primului volum din seria Oksa Pollock, aventura a devenit una de vis: vânzări de sute de mii de exemplare, traduceri în zeci de ţări şi un film care va fi produs în curând!

„Ai grijă, Harry Potter! Tocmai a început POLLOCKMANIA!“
                                                                                                      Le Point
 Ce ziceti de noile viitoare aparitii? :)

2 comentarii:

Spune-ti parerea! ;)