vineri, 15 iunie 2012

Anunturi!

1. Vreau sa va reamintesc de book tour-ul de maine, Romanian Lethal Book Tour, care va avea in prim plan cartea ''Creatura'' de Nely Cab. Va incepe la ora 10:00 dimineata, pe blogul Creatura lovers. Una dintre ''statii'' va fi si pe acest blog, deci fiti cu ochii in patru si urmati indiciile, caci premiile sunt superbe!:) Mai multe detalii gasiti in josul paginii!

2.Pana acum la concursul Libris ''Lectura-calatorie interioara'', cu carte la alegere in valoare de 40 de lei, nu s-au inscris decat 4 persoane. Dezamagitor, dar asta e situatia. Iar daca asta nu se schimba, ma vad nevoita sa prelungesc concursul. Am modificat cerinta, nu mai trebuie sa compuneti minim 1 pagina, puteti sa o faceti mai scurta de atat, sau mai lunga daca doriti, nu va afecteaza cu nimic.

3.Pana la sfarsitul concursului ''Books I'll never forget'' mai aveti timp de inscriere o saptamana si 4 zile, deci, cei care nu v-ati inscris, nu ratati ocazia de a castiga una din seriile voastre favorite!
Mai multe detalii despre aceste concursuri gasiti in dreapta blogului sau la pagina ''Concursuri active''! Tic-tac! Tic-tac! Timpul trece!

Un comentariu:

Spune-ti parerea! ;)