duminică, 10 iunie 2012

Recomandare de serial: Continuum

Continuum e un serial sci-fi nou, apărut în urmă cu  doar 2 săptămâni, care în ciuda timpului scurt de la lansare, a reușit să cucerească publicul. Ce m-a atras cel mai mult la el a fost povestea, care seamănă foarte bine cu poveștile din unele romane SF, dar și faptul că are multe comentarii pozitive și rating frumușel pe IMDB.

Atunci când teroriştii au ucis mii de nevinovaţi, au fost condamnaţi la moarte. Plănuiau altceva. Un dispozitiv de călătorie în timp, ne-a trimis pe toţi, 65 de ani înapoi. Vreau să ajung acasă. Dar nu pot şti la ce voi reveni, dacă istoria se schimbă. Planul lor... să corupă şi să controleze prezentul, cu scopul de a câştiga în viitor. 
Ce nu era în planul lor, eram eu!

Kiera este o Protectoare, un apărător al binelui. Din greșeală, este transportată în trecut, în urmă cu 65 de ani, împreună cu teroriștii care au ucis mulți oameni nevinovați. Cea mai mare grijă a Kierei e să nu schimbe trecutul, pentru că ar schimba și viitorul, dar însăși prezența ei în trecut a schimbat o mare parte din istorie. Nu o ajută deloc faptul că teroriștii au de gând exact opusul: să schimbe trecutul, ca să schimbe și viitorul. Kiera vrea să se întoarcă acasă, la familia ei, dar principala întrebare e daca va mai avea la ce să se întoarcă...

Sunt foarte curioasă să văd cum va evolua serialulul, pentru că promite multe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)