vineri, 8 iunie 2012

In pregatire la Leda!

 Privilegiul, de Zoey Dean, din 3 iulie cu revista BRAVO!

Privilegiul, Zoey Dean

ISBN: 978-973-102-480-6
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2012
Pret: 10,99 lei

Ce şanse ai să te descurci în lumea celor bogaţi şi privilegiaţi?
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale şi are planuri mari – dar datorii şi mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriaşa avere pe care o vor moşteni şi pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învăţătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, dacă va reuşi, răsplata va fi pe măsură.
Însă gemenele n-au de gând să lase distracţia deoparte pentru o lecţie de algebră. Şi nici să-şi piardă vremea cu Megan cea ştearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuşi să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăţa ceva. Dar nu şi-ar fi imaginat niciodată ce-ar putea gemenele s-o înveţe pe ea


Zoey Dean este autoarea seriei The A-List, bestseller New York Times, care conţine zece romane. Privilegiul a fost adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în 2008, fiind în prezent difuzat şi în România. Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarea carte din seriile The Talent şi The A-List: Hollywood Royalty. Nu rata ediţia de chioşc ASHLEYS de Melissa de la Cruz! Din 12 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL

O nouă senzaţie în şcoală (Ashleys, vol. 1)-Melissa de la Cruz


Traducere din limba engleză de: Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-477-6
Nr pagini: 256
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2012
Pret: 10,99 lei
PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!

Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!
Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de
toate fiţele celor din jur.Nu rata ediţia de chioşc ASHLEYS de Melissa de la Cruz
Din 26 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL!

Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys, vol. 2), Melissa de la Cruz

 

Traducere din limba engleză de: Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-479-0
Nr pagini: 256
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2012

Pret: 10,99 lei
EŞTI GELOASĂ CUMVA PE FETELE DIN GAŞCA ASHLEYS?
Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină.
Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferată.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.


MELISSA DE LA CRUZ este autoarea bestsellerului pentru adolescenţi The Au Pairs şi coautoarea unui foarte popular volum pentru adulţi, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are apariţii frecvente la televiziune, CNN şi E! Entertainment Television, în calitate de expert pe teme de stil, tendinţe şi celebrităţi, şi scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan şi New York Times. A crescut la Manila, San Francisco şi New York, iar acum locuieşte la Los Angeles împreună cu soţul ei. Deşi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaşte câteva persoane care sunt...  Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.melissa-delacruz.com sau site-ul seriei Blue Bloods, http://bluebloodsbooks.com/.


 Nu rata ediţia de chioşc MICUŢELE MINCINOASE ŞI SECRETELE LOR
O senzaţională carte-bonus în 4 părţi la celebra serie Micuţele mincinoase
Partea a 4-a din 19 iunie... 

Secretul lui Spencer (Micutele mincinoase si secretele lor, partea a 4-a)

Nr pagini: 176
Format: 10,5 x 17,5 cm
Aparitie: 2012
Pret: 10,99 lei

 Shepard, Sara
SARA SHEPARD a absolvit Universitatea New York şi a obţinut diploma de master în scriere creatoare la Colegiul Brooklyn. În seria Micuţele mincinoase, autoarea s-a inspirat din copilăria ei, pe care şi-a petrecut-o în Philadelphia Main Line, unde locuieşte şi în prezent.
  

4 comentarii:

 1. Ai primit o leapșă la mine pe blog! :)
  http://anna-annaswords.blogspot.ro/2012/06/leapsa.html

  RăspundețiȘtergere
 2. "Privilegiul" suna sa Chick-Lit, sau mi se pare mie? :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, ceva de genul. :D Eu una abia astept sa mi-o iau, imi plac cartile de tipul acesta. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Am văzut Privilegiul pe procinema :x mare păcat că e doar un sezon. Din carte am citit un mic fragment şi nu e chiar ca şi serialul :x abia aştept să o cumpăr :x

  ps: ai ceva de la mine pe blog ;;):*:*

  http://noi2siunblog.blogspot.ro/2012/06/woooah.html

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)