joi, 19 aprilie 2012

“Cartea călătoare” - o nouă campanie de promovare a lecturii iniţiată de Grupul Editorial ALL

Pe 23 aprilie, de Ziua Internaţională a Cărţii, Grupul Editorial ALL lansează campania Cartea călătoare. Obiectivul principal al campaniei este încurajarea lecturii şi cultivarea interesului pentru cărţi. 

 Cei care vor da startul campaniei Cartea călătoare sunt 50 de bloggeri din grupul vALLuntar, care au primit cu entuziasm acestă formă de promovare a lecturii. Grupul Editorial ALL a pus la dispoziţia lor cărţi la alegere de pe www.all.ro. Fiecare blogger implicat în campanie va trebui să citească şi să dea mai departe cartea primită. La rândul lui, cel care primeşte cartea o citeşte şi o dă apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie să intre pe pagina de Facebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, şi să ne spună titlul cărţii şi unde se află ea (oraşul).

De fiecare dată când citim, intrăm într-o călătorie fantastică, o aventură în lumea cărţii. Ne-am gândit să le oferim cărţilor o aventură în lumea oamenilor, să le trimitem pe ele într-o călătorie minunată, în care vor întâlni pasionaţi de lectură. Va fi o călătorie vie pentru cărţile noastre călătoare. Păcat că ele, cărţile, nu pot spune decât povestea scrisă cu litere de cerneală pe paginile lor, pentru că, dacă ar putea spune şi povestea locurilor pe care le vor vedea, ar fi una magnifică. Drum bun, cărţilor noastre călătoare!”, a declarat Mario Demezzo, Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL.


La final, va fi realizat traseul fiecărei cărţi din campania Cartea călătoare. Perioada de desfăşurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013. Cărţile ce fac parte din campania Cartea călătoare pot fi recunoscute uşor, prin eticheta explicativă lipită pe coperta întâi.

Urmăreşte cărţile călătoare şi în oraşul tău! Spor la citit!
Informaţii de contact:
Loredana Modoran
Online Coordonator Grupul Editorial ALL
Tel: 0744.769.068
loredana.modoran@all.ro

8 comentarii:

 1.  Sunt de aceeasi parere!:D

  RăspundețiȘtergere
 2. intr-adevar e o idee geniala! 
  ce carte ti-ai ales? :D 

  RăspundețiȘtergere
 3. Bun, un blogger primeste cartea si eu vreau s-o citesc. Cum afla cel la care e cartea in momentul respectiv ca eu o vreau si mi-o va trimite? Si de unde stiu cine ce carte are? Nu au explicat deloc situatia!

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
 4. De fapt, au explicat:D Pe facebook, pe profilul Editurii All si pe twitter la hashtagul #carteacalatoare poti afla unde se afla o carte, dar pe 23 se da startul campaniei pentru ca atunci e ziua internationala a cartii:)

  RăspundețiȘtergere
 5.  Nu mi-am ales cartea inca, astept un email:D

  RăspundețiȘtergere
 6.  Multumesc pentru raspuns:). Dar totusi, cum iau legatura cu cei la care se gaseste cartea?:D

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
 7. Intri in grupul vALLuntar de pe facebook si acolo sunt postate toate informatiile, cartile la care dintre bloggeri sunt, etc. Te-am adaugat la prieteni ca sa te pot adauga si in grup:)
  https://www.facebook.com/groups/383032545046324/

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)