sâmbătă, 21 aprilie 2012

In curand la Leda

  Pe 1 mai aceasta carte isi are premiera in SUA, in acest moment fiind disponibila pentru precomenzi pe Amazon si pe alte site-uri. Probabil ca va aparea si la noi, in romana, dar peste o luna sau doua. Ramane de vazut cand.

Descriere: ''Insurgent'', ''Divergent'' 02 de Veronica Roth
ATENTIE SPOILER!!!
 O alegere te poate transforma-sau te poate distruge. Dar fiecare alegere are si consecinte, si desi intre factiuni exista supratensiuni peste tot in jurul ei, Tris Prior trebuie sa continue sa incerce sa-i salveze pe cei pe care-i iubeste-si pe ea insasi-in timp ce lupta cu intrebarile despre durere si iertare, identitate si loialitate, politica si iubire, intrebari care o bantuie.

Ziua initierii lui Tris ar fi trebuit sa fie marcata de sarbatorirea si victoria cu factiunea pe care ea a ales-o; in schimb, ziua s-a terminat cu orori de negrait. Razboiul se tese acum pe masura ce conflictul intre factiuni si ideologiile lor creste.

Si in vreme de razboi, partile trebuie alese, secrete vor iesi la iveala, si alegerile vor deveni chiar mai irevocabile-si chiar mai puternice. Transformata de propriile-i decizii dar si de durerea si vinovatia care o urmaresc, noi descoperiri radicale si relatii schimbatoare, Tris trebuie sa-si accepte de deplin Divergenta, chiar daca ea nu stie ce ar putea pierde facand asta.

Mult-anticipata cea de-a doua carte a seriei distopice ''Divergent'', a celei mai bine vandute autoare a ''New York Times'', Veronica Roth, este o alta ametitoare cursa emotionanta a unei povesti bogate in rasturnari de situatie, inimi frante, romantism si perspective puternice despre natura umana.



Pe 3 iulie 2012 ''Once'', scris de Anna Carey va avea premiera in SUA. Este posibil ca si la noi sa apara in aceeasi zi, cum a aparut si primul volum al trilogiei. 

Descriere:''Once'', ''Eve'' 02 de Anna Carey
ATENTIE SPOILER!!!
Saisprezece ani au trecut de cand un virus mortal a ras marea majoritate a oamenilor de pe fata Pamantului. 
Dupa ce a aflat despre partea terifianta, ea si colegele ei de clasa erau destinate sa aiba un rol in reconstructia Noii Americi, Eve, de optsprezece ani, a fugit in salbaticie si spre Califia, un rai pentru femeile determinate sa traiasca in afara regulii tiranice a  Regelui Noii Americi. 

Totusi, libertatea ei vine cu un pret: a fost fortata sa-l paraseasca pe Caleb, baiatul de care e indragostita, ranit si singur la portile orasului. Eve afla repede ca Califia poate sa nu fie atat de sigur precum pare si in curand se trezeste in Orasul de Nisip si in palatul Regelui.

  Acolo ea descopera adevaratul motiv pentru care el dorea sa o captureze, si rolul de necrezut pe care el doreste ca Eve sa-l indeplineasca.  Cand in sfarsit se reuneste cu Caleb, ei vor pune in aplicare un plan pe cat de indreznet pe atat de periculos. Dar va risca Eve totul inca o data-libertatea, viata ei-pentru iubire?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea! ;)