marți, 29 mai 2012

Concurs Libris ''Lectura-călătorie interioară''


Bună, din nou! :)
Am revenit cu un nou concurs, doar pentru voi, cititorii blogului. :D  Cea mai tare librărie online, Libris, sponsorizează acest concurs și împreună vom premia cel mai talentat cititor!

Cel mai talentat? Da, ați auzit bine! Pentru că acest concurs este unul de creație, primul de acest fel pe acest blog. Participanții vor crea o compunere pe tema „Lectura-călătorie interioară”, iar cea mai bună creație va fi premiată cu o carte la alegere de maxim 40 de lei din foarte variata gamă a librăriei. Puteți alege și din cărțile în engleză, găsiti și acolo o mulțime de cărți online interesante care mai mult ca sigur vă vor captiva.


Condiții de participare:
Trebuie doar să urmariți blogul prin GFC, email și Networked Blogs , să dați like paginii de facebook a blogului si să dați share acestei postari pe facebook. De asemenea, nu e obligatoriu, dar dacă aveți blog, apreciez foarte mult dacă postați despre acest concurs.

Reguli pentru crearea compunerilor:

UPDATE: Pentru ca am vazut ca nu va inghesuiti sa participati, m-am gandit ca poate lungimea compunerii e de vina. Asa ca modific cerinta si precizez ca poate sa fie de orice lungime compunerea.
Așa cum am spus, trebuie neapărat sa fie pe tema propusă, să se încadreze în maxim 2 pagini și minim 1 pagină de Word, la font de 12, Times New Roman.
Lucrările vor fi punctate in funcție de originalitate și ingeniozitate. 
ATENȚIE la scrierea ortografică, redactare și exprimare!

Lucrările vor fi trimise pe adresa de email a blogului, iamwideawakeandilovebooks@yahoo.com , odată cu numele complet al participantului, cartea dorita(cu link pe Libris.ro) și link-urile și nickname-urile care dovedesc că îndepliniți condițiile de participare(nickname GFC, Facebook, Networked Blogs și link postare pe facebook.)

Ca să vedeți cum ar trebui să arate email-ul:
Nume: …
Carte dorita: ...
GFC: …
Facebook: …
Networked Blogs: …
Link facebook: …
Compunerea trebuie să fie sub formă de atașament.

Durata concursului: 29 mai-19 iunie.

Cea mai bună lucrare va fi aleasă prin jurizare, de către mine și de către o altă persoană care nu are nicio legatură cu lumea blogurilor. Așteptăm un concurs corect din partea voastră. Daca aveti intrebari sau sugestii, puteti folosi chat-ul, sau formularul de comentarii al acestei postari. MULT SUCCES!!!

Mulțumesc Librăriei online Libris pentru acest concurs!

17 comentarii:

  1. Multumim pentru concurs este foarte interesant! Ma voi apuca de compus si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. super concursul!
    presimt multe inspiratie de vara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca nu am facebook sau twitter?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu ai facebook(de twitter nu am mentionat) nu e nicio problema, nu pun pe nimeni sa-si faca cont special pentru acest concurs. E de ajuns GFC-ul. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum ai modificat...imediat după ce am trimis eu compunerea=))
    Dar nu-i nimic, o las așa.
    În orice caz, ai primit-o, nu?
    Nickname Smiling Miss

    O seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar asta nu te afecteaza cu nimic, dimpotriva:D Compunerea o poti face cat de mare sau mica vrei.
    Da. am primit-o. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. buna ziua. Va rog din suflet sa ma ajutati sunt un cititor impatimit doar ca nu stiu cum sa urmaresc blogul prin GFC, email si Networked Blogs. va multumesc .. imi doresc mult sa particip deoarece am multa imaginatie

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Bianca!
    Pentru GFC(Google Friend Connect) exista un widget in stanga unde este un buton ''Inscrieti-va pe acest site'', la fel e si cu email-ul si Networked Blogs, numai ca widgeturile lor sunt in dreapta. Iar la email trebuie sa confirmi inscrierea cand primesti emailul de confirmare.

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  9. cred ca am reusit sa aflu te poti uita tu acum daca te urmaresc prin cele 3 functii?

    RăspundețiȘtergere
  10. La email subscribers nu imi apare email-ul tau. Introdu-l la ''Enter your email address'' in dreapta, sub sigla Libris, dupa care dai subscribe. Iar cand primesti email-ul de confimare, trebuie sa dai click pe link-ul care iti apare ca sa confimi email-ul.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am trimis si eu ! Sa ma anunti te rog frumos daca ai primit .

    RăspundețiȘtergere
  12. gata. am trimis . te rog sa imi spui daca l-ai primit si daca e tot in regula mersi noapte buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)