duminică, 24 iunie 2012

In curand la Leda: Sacrificiul(Eve#2)




Sacrificiul (Eve, cartea a 2-a), de Anna Carey

ISBN: 978-973-102-481-3
Format: 13 x 20 cm
Aparitie:4 iulie 2012
Pret: 34,90 lei
Iubire, aventura si sacrificiu intr-o lume devastata...
Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.

Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.

„O carte emoţionantă şi romantică, pe care am citit-o dintr-o suflare.” – CYNTHIA HAND
Naratiunea antrenanta, povestea romantica si finalul tulburator sunt tot atatea motive pentru cititori sa astepte cu nerabdare urmatorul volum 
al seriei!
Despre autor:
ANNA CAREY a studiat literatura şi scrierea creativă la Universitatea New York şi deţine un Master de la Brooklyn College. În prezent locuieşte în Los Angeles.


4 comentarii:

  1. Buna va invit si eu pe blogul meu http://catelusaflafy.blogspot.ro/ UNde o sa organizez incurand un concurs m speer sa va placa

    RăspundețiȘtergere
  2. Heeei. Ai o leapsa de la noi. :* http://bookaholic29.blogspot.ro/2012/06/leapsa-cu-defecte-si-calitati.html

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)