vineri, 22 iunie 2012

''Jurnalul unui calator boem'' cu revista Unica!

Azi, cand veneam spre casa de la scoala(da, pentru mine azi a fost ultima zi:)) ) am trecut pe langa un chiosc de ziare si fara sa vreau, ochii mi-au fugit spre multimea de carti de pe tejgheaua chioscului. Si ce sa vezi, ''Jurnalul unui calator boem'', de scriitorul roman Ciprian Enea, era in aceeasi punga cu revista Unica, si nu mi-a venit sa cred, mai ales ca la cate bloguri de carti urmaresc, n-am zarit pe niciunul informatia asta asa de ''pretioasa''. Sa nu mai spun ca pretul de 15 lei e fenomenal, pentru ca pe Elefant.ro am vazut cartea asta la 30 de lei. In schimb, de la chiosc iti cumperi aceeasi carte si o revista(numai revista costa 8 lei, separat) si dai numai 15 lei. Un chilipir, nu?

Asa ca va spun si voua sa mergeti la chiosc si sa v-o cumparati, pentru ca o oferta ca asta nu mai gasiti. Eu inca nu mi-am luat-o, pentru ca nu aveam bani la mine, insa sunt sigura ca n-o sa plece prea curand de acolo, la cat de mult citeste lumea de pe aici. :))

Dar atentie! Daca aveti sub 18 ani, nu va recomand sa cititi cartea.

Privind mumia lui Mao din mausoleul omonim aflat in mijlocul pietei Tiananmen din Beijing, Ciprian afla de la ghidul sau ca temutul lider comunist s-a iubit cu peste 3500 de femei. Conform filosofiei taoiste, aceasta era calea pentru a obtine nemurirea. Ulterior, autorul realizeaza ca aproape toti oamenii puternici au incercat sa-si gaseasca propria piatra filosofala facand amor cu cat mai multe partenere. Hotarat sa-si invinga demonii personali si frica de ireversibilitatea timpului, Enea porneste intr-o calatorie prin 100 de tari, care dureaza sase ani. In fiecare dintre ele se familiarizeaza cu farmecele localnicelor, dar si cu peisajele, edificiile, gastronomia si traditiile specifice. O carte savuroasa, despre lucrurile la care fiecare dintre noi viseaza, dar pe care putini indraznesc sa le puna in practica!

AICI gasiti o lista cu revistele care au aparut sau care vor mai aparea, impreuna cu niste cadouase dragute si mai mult decat binevenite. 

Ce sa va mai spun? Lectura placuta si nu uitati sa stati la umbra!:D

4 comentarii:

  1. wow, asta chiar e o oferta super! Cartea e chiar groasa, are 416 pagini, si e 42,99 pretul normal. Multumesc de informatie, sper sa mai gasesc revista! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Krisz, esti in Bacau? Daca da, sa stii ca eu am vazut cartea la chioscurile de langa Piata Sud, dar pun pariu ca mai gasesti si in alta parte pentru ca azi e abia prima zi in care se vinde cartea cu revista.
    Si nu ai pentru ce, ma bucur ca informatia mea ti-a fost de folos!*

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, sunt din Bacău, dar nu o să ajung prea curând pe acasă din cauza practicii de la facultate :)) Am văzut acum că e revista pe luna iulie, credeam că e pe iunie, și sunt slabe șanse să o mai găsesc. dar asa e super :X

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiam cartea dar pare interesanta din ce povestesti asa ca cred ca voi da o fuga la chiosc, la pretul asta chiar nu trebuie ratata

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)