miercuri, 13 iunie 2012

Lethal Book Tour#1: Creatura by Nely Cab

Cu siguranță ați aflat cu toții de romanul ”Creatura”, scris de Nely Cab, nu? Și mai știți și că în curând va apărea și în România. Iar pentru că pe 16 iunie se împlinește un an de cand Creatura a văzut lumina tiparului, în SUA se organizează un book tour, numit Lethal. Și pentru că și noi adorăm cartea asta, mai mulți bloggeri din lumea cărților ne-am aliat și vom organiza un Lethal Book Tour numai al nostru și pe blogurile românești, pentru a sărbători atât aniversarea unui an de la lansare, dar și apariția în România(curând).

Ce trebuie să știți despre acest book tour?
  •   Turul va avea loc pe data de 16 iunie 2012, mai exact sâmbătă. La ora 10:00 voi posta pe blogul fanilor, Creatura Lovers. Postarea va include un indiciu care vă va aduce pe următorul blog participant în tur, unde iarăşi veţi găsi un indiciu care vă va aduce la alt blog şi tot aşa, până când o să reveniţi pe Creatura Lovers, unde vă vom şi premia.
  •  Atenţie! Dacă o să descoperiţi blogul pe care trebuie să fie postarea cu indiciul, nu vă panicaţi dacă nu găsiţi imediat postarea. S-ar putea să mai dureze ceva timp până când admin-ul o va posta, pentru a vă ţine în suspans.
  •  Modul în care vom alege câştigătorii: imediat ce găsiţi blogul şi postarea, trebuie să fiţi cât mai rapizi şi să comentaţi. Fiecare blogger va lansa în postare o întrebare la care voi trebuie să răspundeţi. Primul care va lăsa comentariu va obţine 5 puncte, al doilea 3 puncte şi al treilea 1 punct. Veţi putea colecta puncte plimbându-vă de la un blog la altul şi comentând.
  •  Vă rugăm foarte frumos să ne citiţi şi vizualizaţi şi postările, pentru că toţi am muncit mult pentru a realiza tot ce am realizat. Apreciaţi şi muncta noastră, aşa cum apreciaţi şi premiile.
   Blogurile participante la campanie (unde voi o să găsiţi postările) sunt:
Deci, vă așteptăm, sâmbăta asta la ora 10:00, pe blogul Creatura Lovers! Iar câștigătorii vor avea parte de premii... tentante(care sunt secret, desigur). :>

Haideți frumușel acolo și luați-ne premiile!:D Să nu ne trageți clapa!:))

2 comentarii:

Spune-ti parerea! ;)