vineri, 29 iunie 2012

Reduceri! Si un anunt foarte important!


La Libris aveti parte de o reducere de 25% la categoriile ghiduri, harti, limbi straine si travel, oferta valabila pana pe 2 iulie.
Iar de la Litera, daca comandati online beneficiati de reduceri colosale la unele carti, reduceri chiar si de 50%!

Iar acum anuntul...

Ma simt atat de aiurea ca trebuie sa fac asta, dar n-am incotro. Va trebui sa parasesc blogul pentru o vreme, datorita matusii mele, care mi-a aruncat o veste bomba. Ma. Duc. In. Italia. La Roma!!!:D De cand asteptam excursia asta, nici nu mai tin minte. De fapt, e mai ceva ca o excursie, pentru ca draga mea matusica planuieste sa ma tina acolo intreaga vacanta. :)) Vad eu cat stau, dar clar nu tot timpul vacantei. 
Stiu ca matusa mea are si laptop conectat la internet, dar nu stiu cat interes o sa prezinte pentru mine cand o sa fiu acolo, din moment ce planuiesc sa vizitez toata Roma. Monumente, lacuri, plaje, etc, etc. Mor de nerabdare, dar e o grija care ma tine pe loc, momentan. 

Si cu blogul cum ramane?! 

N-am idee, dar daca doreste cineva sa ma ajute si sa posteze din cand in cand, ii voi fi recunoscatoare pana la cer si ii promit ca munca ii va fi rasplatita in carti. Iar daca ne vom intelege, poate va fi o chestie definitiva, vom ramane parteneri/partenere de blog.
Eu sper totusi ca voi reusi sa-mi fac timp si pentru blog, dar cum am spus, nu e nimic batut in cuie. Plecarea mea e programata in maxim o saptamana. :O Sunt socata, pentru ca e prima mea vacanta in afara tarii, si sunt entuziasmata in acelasi timp. Intr-un cuvant, in momentul asta sunt un terci. Da, un terci de griji, fericire, stres, si ganduri alandala despre chestii pe care trebuie sa le impachetez si ce am voie si ce n-am voie sa iau in avion. 

Deci? Avem voluntari? Daca da, astept raspunsurile voastre!
Persoana care va dori sa ma ajute nu va trebui decat sa posteze despre stirile aparute, reduceri, poate niste recenzii, daca doreste, si se poate orienta si dupa continutul postat de mine. 


19 comentarii:

  1. Hei! Distracţie plăcută! Important e să te distrezi, blogul va rămâne aici până te vei întoarce.
    Te-aş ajuta eu, dar sunt plecată o săptămână şi în acea săptămână blogul ar rămâne pe loc şi nu s-ar posta nimic, dar sunt sigură că o să găseşti pe cineva care să te ajute >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!>:D< Da, blogul ramane:D
    Si eu sper sa gasesc pe cineva, dar daca nu, asta e... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ramona, mie mi-ar face o deosebita placere sa te ajut cu blogul :) ai un blog siperb si mereu mi-a, dorit o partenera de blog. Am si eu un blog deci sunt documentata. Trimite-mi un mail la adresa sabrina8_dulcik@yahoo.com daca esti interesata :) nu am o neaparata nevoie de carti. mai ales de la tine. As face-o cu placere :)

    Distractie placuta, si eu imi doresc sa merg la Roma. Hihi, orasul pastelor si al pizzei! :x

    RăspundețiȘtergere
  4. si scuza-ma de greselile gramaticale :)) sunt pe tableta

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ai pentru ce...deci ce zici, te intereseaza?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, Sabryy, vorbim pe messenger unele detalii?

    RăspundețiȘtergere
  7. Distractie placuta la Roma, Ramona! Este un oras frumos, mie mi-a placut mult cand am fost. M-as fi oferit si eu voluntar, dar vad ca ai gasit pe cineva :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Nia!:* Da, am gasit deja pe cineva, desi as fi fost extrem de incantata sa te am partenera!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu te pot ajuta . Adresa mea de mail cred ca o ai de la concurs .
    Distractie placuta !

    RăspundețiȘtergere
  10. Distractie placuta si mie mi-a placut Roma e un oras frumos pe care eu in cateva zile n-am apucat sa-l savurez decat in mare dar cu siguranta va urma o noua vizita la un moment dat. Daca vrei sa te bucuri de plaja sa vizitezi Ostya e un portul Romei, superb nu alta si au niste ambarcatiuni acolo de zici ca esti in Miami Beach :)
    Cat despre blog, vad ca ti-ai gasit inlocuitori ceea ce ma bucura pentru ca voia avea in continuare ce sa citesc la cafea dimineata :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca vrei pe viitor, oferta ramane in picioare :D Distractie placuta din nou :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc, Cassady, voi tine cont de sfaturile tale. ;) Si da, mi-am gasit partenere. :)

    @Niahara, eu vreau, dar deja suntem trei pe aici:D Pe viitor, dupa ce ma intorc din vacanta discutam mai multe pe tema asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Rose, sunt sigura ca ma voi distra, nu voi lasa sa scape oportunitatea asta. :D Iar poze... cred ca voi face foarte multe, ca de obicei...:D
    Si eu te pup! :*

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)