marți, 3 aprilie 2012

Campanie pentru publicarea trilogiei ''Emblem of Eternity''-Angela Corbett

Krisz si Alexya, adminele blogului ''Walking on letters'' au pornit recent o campanie pentru publicarea unei trilogii minunate(asa cred, dupa ce am citit recenzia si citatele) si merita o mana de ajutor si din partea noastra. Ce puteti face ca sa implinim aceasta ''mica''(de fapt mare) dorinta?

Iata ce spun ele:
 A venit sfârșitul așteptării pe care am îndurat-o cu greu. Acum tobele se aud pe fundal răzlețe și strengare. Nebunele se fac auzite peste tot, dând vestea că este timpul, timpul să dăm startul la un proiect pe care l-am îndrăgit încă de când era doar o mică idee în căpușoarele noastre, iar acum când va lua amploare atât cu ajutorul nostru, cât și al vostru, putem spune de pe acum că suntem foarte mândre de acest "copilaș" care crește stingher în brațele noastre. Noi îi oferim toată dragostea noastră pentru a se dezvolta cât mai sănătos posibil, dar nu este de ajuns. Avem nevoie de ajutorul  vostru!

Cum ne puteti ajuta?
* Să ne spuneți fiecare părerea într-un comentariu dacă doriți sau nu cartea în România și de ce. Orice părere, oricât de mică, contează.
* Să dați comment pe site-ul editurii Leda, în care să ”îl înnebuniți” într-un mod plăcut pe admin cu această carte. Nu uitați, noi suntem vocea României:))
* Cei care au bloguri pot prelua descrierea cărții, filmulețul,  să facă un articol despre campanie.. sau preia bannerul campaniei. Dacă faceți aceasta, vă rugam să ne contactați pentru a stii ce bloguri ne susțin sau dacă aveți nevoie de materiale suplimentare (codurile, etc).
Vă mulțumim anticipat pentru orice fel de ajutor pe care ni-l veți acorda, ca cititor sau blogger, și vom aprecia enorm implicarea voastră. Este o carte minunată, care merită să apară și la noi, care trebuie să o citiți și voi !

”Eternal Starling”(Emblem of Eternity #1)  de Angela Corbett
Evie Starling nu ştie asta încă, dar de două sute cincizeci de ani sufletul ei a fost urmărit de-a lungul timpului de Alex Night şi Emil Stone. Ambii bărbaţi pretind că o iubesc, dar unul dintre ei s-ar putea să o vrea moartă. 
Cât timp te-a căutat pe tine sufletul pereche?  
         
“Love is the emblem of eternity. It confounds all notion of time, effaces all memory of a beginning, all fear of an end.” - Madame de Staël
O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi.
Evie Starling a trăit o viaţă relativ lipsită de evenimente ca ieşind cu prietenii, bârfind despre băieţi, şi conducând Mustangul ei din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când pentru a începe facultatea se mută în Gunnison, Colorado, şi cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
De-a lungul secolelor, Alex Night şi Emil Stone au tânjit după Evie - dar fiecare are motivele lui pentru care a aşteptat să fie cu ea. Când ambii bărbaţi pretind că sunt sufletele ei pereche şi îi povestesc despre trecutul de necrezut, Evie află că nu e persoana care credea că e.
În curând, Evie se va trezi în mijlocul unei bătălii vechi de secole dintre Societatea Amaranthine - protectorii sufletelor, şi Rezistenţa Daevos - cei care distrug sufletele. Cu un trecut pe care nu-l înţelege şi un viitor în care pericolul tot creşte, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei e pe cale să devină frânghia de legătură într-un război de.. însuşire a lui.







 
Date despre autoare:


Angela Corbett a absolvit facultatea din Westminster cu o dublă specializare în comunicare şi sociologie. A început să lucreze ca reporter al ziarului local când avea şaisprezece ani şi a câştigat numeroase premii pentru articole, ştiri, şi scrieri editoriale. În plus, lucrează ca director de comunicare şi marketing. Locuieşte în Utah cu soţul ei extrem de susţinător, şi căţelul ei Pomeranian, Pippin, al cărui număr de fane care îl urmăresc poate rivaliza cu cele ale lui Justin Bieber.

Mai multe informaţii despre autoare şi carte găsiţi la adresele:









Sursa: walking-on-letters.blogspot.com

Ce ziceti? Le ajutam pe fete? Mie mi-ar placea foarte mult sa citesc aceasta carte si sa o am in biblioteca mea, asa ca nu-mi ramane decat sa le sprijin cat pot de mult, cartile merita acest lucru!

5 comentarii:

  1. Si eu imi dorec mult cartea in romania.Tocmai ai vazut filmuletul si e superb + ca am citit si descrierea si m-am indragostit de carte.!Vreau Eternal Starling in Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca o vrem!
    Eu deja am postat pe blogul Ledei dar observ ca admin a devenit foarte reticent la noi propuneri.. intr-un fel, e de inteles la cat de multe carti se cumpara in RO..

    RăspundețiȘtergere
  3.  Asa e... Din pacate criza ne-a afectat serios pe toti:( II cred ca nu mai vor sa scoata multe carti noi, pentru ca vanzarile sunt scazute, dar chiar si-asa nu trebuie sa incetam sa ii mai batem la cap:)) Vrem cartea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca merita cartea aceasta sa fie publicata si la noi.Pare foarte interesanta deci sustin initiativa:x

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate carti frumoase sunt in strainatate. Eternal Starling suna grozav.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)