duminică, 15 aprilie 2012

Cum sa citesti daca ea se pisiceste?:))

Ahoy! Si Hristos a-nviat! Va spune piratul de serviciu, Ramona Alexis, aici la datorie! (Nu stiu ce-mi veni, dar sunt tare distrata azi:)) )  Deci, aveti astfel de exemplare acasa? Eu nu, dar imi doresc de mult o pisica, chiar daca mama nici nu vrea sa auda:D  Dar candva am avut una si imi amintesc ca exact asa facea, se baga peste tot, unde nu-i fierbea oala. Mai rau era cand confunda piciorul meu cu un copac si imi infingea ghearele ei ascutite crezand ca in felul asta se vor ascuti si mai tare:))

Cum v-ati petrecut prima zi de Paste? (mai e putin din ea, dar nu conteaza:D ) Eu am stat acasa si am inceput un nou serial, Lost. Asta cand nu citeam din ''Fata de hartie'', pe care am achizitionat-o de curand. Si mai am si ''Urzeala tronurilor'' care ma asteapta cuminte sa o incep. :D Voi? Ce ati mai citit, vazut? Sunt o multime de intrebari, stiu, dar am o dispozitie prea buna, asa ca e pacat sa n-o share-uiesc:))

3 comentarii:

  1. Deci am două pisici negre și sunt fix ca cea din poză! :)) Mereu când stau în pat și citesc încep să se mângâie de carte, sau s-o împingă =)) În rest.. Paște fericit! :*

    RăspundețiȘtergere
  2.  Ce dragut...<3 Eu aproape am uitat cum e sa ai o pisica:)) Paste fericit si tie!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am o pisicuta ^^ frumusica foc .. e patata din varfu cozii pana in crestet:))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)