marți, 17 aprilie 2012

''Insurgent''(''Divergent''#2)-Veronica Roth

Pe 1 mai aceasta carte isi are premiera in SUA, in acest moment fiind disponibila pentru precomenzi pe Amazon si pe alte site-uri. Probabil ca va aparea si la noi, in romana, dar peste o luna sau doua. Ramane de vazut cand.
Pana atunci va arat coperta, pe care probabil o stiti deja, trailer-ul si sinopsis-ul, tradus de mine.

 Descriere:
 O alegere te poate transforma-sau te poate distruge. Dar fiecare alegere are si consecinte, si desi intre factiuni exista supratensiuni peste tot in jurul ei, Tris Prior trebuie sa continue sa incerce sa-i salveze pe cei pe care-i iubeste-si pe ea insasi-in timp ce lupta cu intrebarile despre durere si iertare, identitate si loialitate, politica si iubire, intrebari care o bantuie.
Ziua initierii lui Tris ar fi trebuit sa fie marcata de sarbatorirea si victoria cu factiunea pe care ea a ales-o; in schimb, ziua s-a terminat cu orori de negrait. Razboiul se tese acum pe masura ce conflictul intre factiuni si ideologiile lor creste.

Si in vreme de razboi, partile trebuie alese, secrete vor iesi la iveala, si alegerile vor deveni chiar mai irevocabile-si chiar mai puternice. Transformata de propriile-i decizii dar si de durerea si vinovatia care o urmaresc, noi descoperiri radicale si relatii schimbatoare, Tris trebuie sa-si accepte de deplin Divergenta, chiar daca ea nu stie ce ar putea pierde facand asta.

Mult-anticipata cea de-a doua carte a seriei distopice ''Divergent'', a celei mai bine vandute autoare a ''New York Times'', Veronica Roth, este o alta ametitoare cursa emotionanta a unei povesti bogate in rasturnari de situatie, inimi frante, romantism si perspective puternice despre natura umana.


''Insurgent'', de Veronica Roth-in curand si in Romania, la Editura Leda.
Nerabdatori? Eu da!;))

9 comentarii:

  1. Nu am citit primul volum, so nu imi pot da cu parerea...:
    Felicitari pentru cele 200 de like'uri de pe facebook!:) 

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu! Abia aștept să apară, deși nu am citit încă divergent, dar coperta este superbă! Plus că pare o poveste asemănătoare cu Jocurile Foamei, deci nu are cum să nu fie o carte bună :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Te astept pana o citesti:D
     Multumesc!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. ai o leapsa de la mine : http://bookaholic-guy.blogspot.com/2012/04/prima-mea-leapsa.html

    RăspundețiȘtergere
  5.  Ba inca e o carte foarte buna! Eu cred ca-ti va placea:D >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. De abia astept sa apara!!! Am adorat primul Volum!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat pot sa ador primul volum..si cumva cand apare insurgent la noi?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)