luni, 30 aprilie 2012

''Primavara e de partea ta!"-citatul nr. 8

Castigatoarele de la postarea anterioara:  de fapt castigatoarea, este Carmine care primeste 4p.
Nimeni nu a mai comentat la postarea anterioara din cadrul acestui concurs, in afara de Crisa, care din pacate nu a ghicit raspunsul corect.

 Ce pot sa spun? Cand am postat despre acest concurs, erau destule persoane care au anuntat ca vor participa, si am crezut si eu ca e o idee buna. Nu condamn pe nimeni, poate au intervenit lucruri mai importante de facut. Si nu stiu cum voi proceda, daca lucrurile continua, pentru ca sa recunoastem, nu are rost sa continui cu acest concurs, daca deja v-ati plictisit de el. Poate il voi incheia mai devreme si voi premia persoana care are punctajul cel mai mare, si asta basta! Insa nu acum, il mai las o saptamana sa vad cum evolueaza lucrurile.

P.S: Ati observat ca am activat moderarea comentariilor, nu? Era activata si inainte, dar nu functiona. Am ''bijuterit'' ceva pe acolo, am activat-o, am dezactivat-o si iar am activat-o, dupa care a mers. Finally.

P.P.S: Daca nici dupa ce anunt asta nu se schimba lucrurile, ma dau batuta. Premiul acestui concurs e o carte aleasa de voi, de maxim 40 lei, de la orice editura doriti voi. Cu conditia sa o gasesc in librariile din Bacau(Alexandria, Glissando, Diverta), pentru ca voi fi plecata un timp din oras(voi avea 2 saptamani de vacanta fortata) si nu voi putea sa ridic comanda de la posta. Inca mai sper, dar nu disper:))

5 comentarii:

Spune-ti parerea! ;)