marți, 17 aprilie 2012

Provocare-concurs ''Primavara e de partea ta!"-varianta beta

Probabil va intrebati ce e cu titlul asta... Nu e nimic altceva decat o idee ce mi-a venit in mine. Un fel de concurs, dar mai distractiv cred eu, in care toti trebuie sa o faceti pe detectivii primaverii.:))

Iata la ce m-am gandit:
La sfarsitul unei postari pe care o voi face de acum inainte in fiecare zi(doar postarea care face parte din acest concurs, vor mai fi si altele in afara de ea, dar nu toate vor fi incluse in acest concurs), pana pe 18 mai, voi incorpora cate o floare, care inseamna ca postarea e inclusa in concursul acesta.

Ce trebuie sa faceti? De cate ori veti gasi acea floare, veti gasi si un citat dintr-o carte.  

Va trebui sa ghiciti intr-un comentariu, cui ii apartine citatul(carui personaj) si din ce carte e. 
 Pentru o ghicire corecta primiti 4p(prima persoana care ghiceste), 2p(a doua persoana) si 1p(a treia persoana care ghiceste).

Cine are cele mai multe puncte pe 18 mai castiga o carte.
Trebuie sa mentionez ca daca vor fi participanti, nu toti vor primi punctele. Primul care ghiceste le va primi.
Si ca sa nu va inspirati de la altii, voi activa moderarea comentariilor, comentariile urmand sa fie aprobate in ziua urmatoare. Tot atunci veti afla cine a primit punctele pentru ziua anterioara.

 Acum, ce as vrea sa stiu este daca vor exista participanti. Toti cei care ar vrea sa intre in concurs, sa lase un comentariu la aceasta postare cu numele cu care vor comenta ''ghicitoarea'', si obligatoriu trebuie sa urmareasca blogul prin GFC si sa dea like la pagina de facebook. Adica in comentariu mai trebuie sa introduceti si numele de facebook si GFC.

Ce parere aveti? Sa dau startul ghicitorii sau nu?

11 comentarii:

Spune-ti parerea! ;)