luni, 9 aprilie 2012

Recenzie ''Fior''-Maggie Stiefvater

Rezumat:
  Grace locuieste in Mercy Falls  si  priveste in fecare iarna lupii din spatele casei. In urma cu cativa ani, la varsta de 11 ani, a simtit ca are o legatura cu lupii, atunci cand a fost atacata de ei.
 Avea senzatia ca totul se va sfarsi, insa un lup cu ochii galbeni a salvat-o. Acum  intalneste un baiat cu aceeasi ochi galbeni. 
Afla adevarul, ca Sam e lupul ei. Insa toate sperantele de a fi impreuna pot fi distruse de timpul pe care Sam il mai are ca om. Cum se sfarseste povestea?...va las sa descoperiti singuri prin citirea ei.

Opinia mea: Nu prea sunt o persoana romantica, dar ador pur si simplu romanele de dragoste sau scenele dragute de romantism si pot sa spun ca aceasta carte a avut destule. 

M-am indragostit de relatia lui Sam si Grace, pe care o au impreuna si tin mortis ca timpul sa nu-i observe pentru a fi in continuare unul cu celalalt.

 E o carte usoara de citit si plina de lucruri frumoase, unele chiar neinsemanate, insa acelea  dau tot farmecul.
 
Fior - seria Lupii din Mercy Falls, vol.I
Maggie Stiefvater
BIBLIOTECA RAO
Traducator: Laura Frunza
Colectie:
Domeniu de editare: fantasy
ISBN: 9786068251646
Nr. Pagini: 256
Aparitie: 16.5.2011


Ce mi-a placut: Prima data  cand am vazut coperta m-a atras cartea. Stiu, e simpla dar mi se pare frumoasa. Subiectul m-a incantat pentru ca nu prea am avut ocazia sa citesc asa multe carti cu varcolaci. 
Un alt lucru care mi-a placut e faptul ca  este scrisa din perspectiva ambelor personaje principale. Pana nu am terminat cartea, sincer nu banuiam deloc cum se va termina, apareau tot felul de urcusuri si coborasuri  care iti schimbau parerea. Dar oricand dragostea poate invinge?

Citate:
 „M-a sarutat mai intens, i-am simtit rasuflarea in gura si m-a muscat de buza de jos. La naiba, era uimitor. Am marait fara sa ma pot abtine, da, inainte sa apuc sa ma stanjenjenesc, Grace isi trase mainile de la spate si le innodase dupa gatul meu, tragandu-ma catre ea.
-Ce sexy a fost asta, a spus ea cu vocea tremurata. Nu credeam ca poti fi atat de sexy.”

Te las(nu pot rosti alte cuvinte).
  Viata ta, tematoare, imensa si inmugurinda,
 astfel ca uneori frustrata si alteori intelegatoare,
 Viata ta e uneori ca o piatra in tine si alteori o stea.
Incepeam sa inteleg poezia.”

Recenzenta: Carla Rofel

6 comentarii:

  1. Nu am citit aceasta carte, dar imi doresc pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2.  Si eu imi doresc asta, acum imi pare rau ca am pus-o mereu in capatul listei:( Da las' ca vin banii acusica... Si o cumpar de urgenta:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut.o la biblioteca de "n" orii... si nu am luat.o :(
    Acum ... o vreau:))

    RăspundețiȘtergere
  4. E superba..chiar trebuie s ao cumperi..merita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rose (rose-books.blogspot.com)marți, 10 aprilie 2012 la 10:54:00 EEST

     Uhh, cât am plâns la cartea asta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vazusem cartea de nu stiu cate ori dar habar nu aveam despre ce e. Acum ca am citit recenzia ta o vreau si eu! Chiar daca nu sunt mare fan al cartilor cu lupi aceasta cred ca mi-ar place.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)