sâmbătă, 7 aprilie 2012

Recenzie ''Micutele Mincinoase''-Sara Shepard

 Rezumat:
In aceasta carte este vorba despre 5 bune prietene, diferite ca personalitate: Hanna, Spencer, Emily, Aria si Alison, prietene legate de existenta a mai multor secrete, care ajung sa le dea batai de cap ‘’bantuindu-le’’ mereu.

Alison este pionul principal pe care fetele il au, ea este liantul dintre cele 5. Aceasta dispare misterios intr-o noapte petrecuta in hambarul lui Spencer. De la disparitia ei, relatia dintre cele 4 fete ramase, Emily, Aria, Spencer si Hanna, se raceste considerabil, ele necomunicand la fel de bine ca atunci cand Alison era prin preajma.

Dupa 3 ani de la misterioasa disparitie a lui Alison, fetele incep sa primeasca mesaje suspicioase de la o anumita persoana care se semneaza cu "A", si care se pare ca stie toate secretele pe care fetele le au, din trecut dar si din prezent, folosindu-se de ele ca sa le faca zile fripte fetelor.

Oare "A" este Alison? Vor reusi fetele sa descopere cine se afla in spatele acestor intamplari tulburatoare?

Opinia mea:
O lectura usoara , plina de suspans. Cartea e plina de actiune, te face sa citesti non-stop fara sa te mai gandesti la timp, si la treburile pe care le ai de facut.
Te tine cu sufletul la gura pana la ultima pagina, datorita evenimentelor care nu inceteaza sa te surprinda, iar plictiseala refuza sa-si faca aparitia.
Ce e drept, eu am urmarit intai serialul si parca nu a mai avut acelasi farmec, pentru ca stiam majoritatea intamplarilor, cum vor sfarsi, dar pentru cineva care pune pentru prima data mana pe aceasta carte sigur cartea ii va parea interesanta. Probabil majoritatea se vor regasi in una dintre aceste adolescente, micute si mincinoase.

Traducere din limba engleză de: Adrian Deliu
ISBN:
978-973-102-317-5
Nr pagini:
320
Format:
13 x 20 cm
Aparitie:
2011  

Recenzenta:-D-

19 comentarii:

  1. Nu am citit cartea, dar urmaresc serialul si imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu, sunt nerabdatoare sa inceapa si sezonul 3!:x

    RăspundețiȘtergere
  3.  Si eu il urmaresc. Am vazut toate episoadele si chiar daca nu m-am dat in vant dupa el de la inceput, ultimele episoade din sezonul 2 chiar m-au tinut cu sufletul la gura. Ma bucur ca n-am renuntat la el:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca serialul vrea pana la urma sa urmeze firul narativ al cartilor avand in vedere cum s-a terminat sezonul al doilea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu stiu ce sa zic privind sfarsitul... oricum ultimul episod m.a tinut cu sufletul la gura de la inceput pana la final

    RăspundețiȘtergere
  6.  E de bine, dar nu stiu cat va dura, pentru ca fiind un serial, trebuie sa o lungeasca cat mai mult:D Iar asta inseamna ca si autoare va mai scrie multe carti:D

    RăspundețiȘtergere
  7. La fel si aici:)) Dar eu tot nu cred ca Mona e -A. Poti sa-mi zici Toma necredinciosu', dar eu tot nu cred:))

    RăspundețiȘtergere
  8.  Nu e Mona ! Ma arunc in foc:))
    Gata nu ma mai gandesc, ca iar ma enervez ca trebuie sa astept pentru episoade nu incep al 3-lea volum .. pana nu incep si episoadele

    RăspundețiȘtergere
  9. Vreau sezonul 3:((..Am ramas :-o cand s-a terminat sezonul 2!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar cand va incepe sezonul 3?

    RăspundețiȘtergere
  11. Uindeva in Iunie-Iulie:x
    Oricum filmarile au inceput.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce repede.:)) Credeam ca va aparea in septembrie. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu ai pentru ce.
    Da e repede avand in vedere ca la unele seriale trebuie sa astepti ceva luni bune pana sa apara si urmatorul sezon, ne putem numi chiar norocosi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sezonul 3 incepe are premiera pe 5 iunie 2012:D 

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate pana atunci citesc si cartile.:))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)