miercuri, 4 iulie 2012

Enchanted de Alethea Kontis


Nu este mai usor sa fii mai degraba trecuta cu vederea si sa fii nefericita sora cea mica a celor alti sase frati pe care ii ai, numiti dupa celelalte sase zile ale saptamanii ?

Singurul lucru care o linisteste pe Sunday este acela de a scrie povesti, desi ce aceasta scria avea teribila tendinta de a deveni realitate .

Atunci cand Sunday intalneste o broasca fermecata care o intreaba despre povestile ei, ajung sa devina prieteni. In curand prietenia lor ajunge sa depinda de ceva magic. Intr-o noapte Sunday o saruta pe broasca de ramas bun si pleaca, nerealizand ca iubirea ei l-a transformat pe broscoi inapoi in Rumbold, printul incoronat al Arilland – om pe care familia lui Sunday il dispretuieste.

Printul se intoarce la castelul lui, are intentia de a o face pe Sunday sa se indragosteasca de el pentru omul care e si nu pentru broasca care era. Dar Sunday nu este usor de petit. Cum poate ea sa simta o ciudata, dar in acelasi timp si o puternica atractie pentru acest om pe care de abia il cunoaste? Si ce secrete se ascund in trecutul lui – dar in al ei?

 

3 comentarii:

  1. Interesanta adaptarea basmului, sunt sigura ca va fi o lectura placuta. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de cartea aceasta de cateva luni bune si sper sa o pot citi deoarece pare foarte interesanta C: Pe gustul meu. Iar coperta este superba!

    Ps: Va invit la un concurs daca doriti sa participati >:D< http://secretelecartilor.blogspot.ro/2012/07/concurs-libris-13-plicuri-albastre-de.html

    RăspundețiȘtergere
  3. am mai auzit de cartea asta si imi place subiectul abordat de scritoare! sper sa apuc sa o citesc vara asta :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea! ;)